Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Türkiye'ye Teşekkür Etti
Haber Detayı
06 Temmuz 2020 - Pazartesi 18:26 Bu haber 6280 kez okundu
 
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Türkiye'ye Teşekkür Etti
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye'ye teşekkür mektubu gönderdi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Türkiye'ye Teşekkür Etti

Coronavirüsle mücadele eden Azerbaycan'a gönderilen 30 ventilatör, 55 bin tulum, 50 bin N95 maske, 100 bin cerrahi maske, 5 bin gözlük, 200 bin eldiven ve 40 bin kutu çeşitli ilacın teslim alınmasından sonra Türkiye'ye teşekkür mektubu gönderen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, tüm alanlarda olduğu gibi coronavirüse karşı mücadelede de bir millet iki devlet anlayışıyla yardımlaşmanın sağlandığını söyledi.

 

TÜRK HALKINA DAİMA REFAH VE HUZUR DİLİYORUM  

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, gönderdiği mektupta, "Tüm alanlarda olduğu gibi Kovid-19'a karşı mücadelede de Azerbaycan ve Türkiye 'Bir millet iki devlet' sloganına dayanarak dayanışma sergiliyor. Ortak çabalarımızla Kovid-19'la başa çıkabileceğimizden eminim. Şahsım ve Azerbaycan halkı adına, kardeş Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen insani yardımlar için size derin şükranlarımı sunuyorum. Bu, ülkelerimiz arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin açık bir örneğidir. Size sağlık ve işlerinizde başarılar, kardeş Türkiye halkına ise daima refah ve huzur diliyorum." dedi.
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Azerbaycan, Teşekkür mektubu, Türk dünyası, Bir Millet iki devlet
Yorumlar
Haber Yazılımı