Avrupa Türk Konfederasyonu'ndan Akşener'e Tepki
Haber Detayı
04 Mart 2021 - Perşembe 09:59 Bu haber 19481 kez okundu
 
Avrupa Türk Konfederasyonu'ndan Akşener'e Tepki
Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, lafı geveleyip ne yapacağını açıkça söyleyemeyen Akşener'in bölücülerle kol kola girip fitne ve bozgunculuk görevini yapmaya devam ettiğini söyledi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Avrupa Türk Konfederasyonu'ndan Akşener'e Tepki

HDP'nin kapatılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı ve MHP İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, ortağı bölücü terör örgütünün siyasi temsilcileri hakkında gelen fezlekeler hakkında lafı geveleyip ne yapacağını açıkça söyleyemeyen Akşener'in bölücülerle kol kola girip fitne ve bozgunculuk görevini yapmaya devam ettiğini söyledi.

 

GÖREVİ FİTNE VE BOZGUNCULUK YAPMAK OLANLARIN YAKINDA ÇÜRÜK İPİ KOPACAK

 

Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP’in görevi fitne ve bozgunculuk yapmaktır. Önce MHP içinde fitneye sebebiyet verdi şimdide Türkiye içinde fitne yapıyor. Türkiye’yi kargaşaya sokmak isteyen kim varsa İP’in müdiresinin dostu ve yol arkadaşı. Bölücülerle kol kola girmiş yalan söylüyor, iftira atıyor. Meral Akşener, senin en iyi bildiğin iş fitne çıkarmak, bozgunculuk yapmaktır. Sen zaten en iyi bildiğin işi yapıyorsun. Yakında tutunduğun çürük İP kopacak, aziz milletimiz yalana, dolana, bölücülerle kol kola girene, işbirliği yapana prim vermez.'' dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ TEMSİLCİLERİ HAKKINDA LAFI GEVELİYORLAR

 

Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, ''Meral Akşener lafı geveliyor. Ortağı bölücü terör örgütünün siyasi temsilcileri hakkında gelen fezlekelere ne yapacağını açıkça söyleyemiyor. Çünkü talimat aldığı odaklar tarafından dışlanacağını biliyor. Utanmadan daha düne kadar öptüğü ele sadırıyor. Meral Akşener sen nere Doğu Türkistan’a sahip çıkmak nere, Sen Türkiye Türklüğünü bölücülerin inisiyatifine teslim etmeye çalışıyorsun. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Türk Dünyası için yaptıklarına senin ve müdüresi olduğun İP’in aklı yetmez, hayalleriniz bile yetişmez.'' dedi.

 

Resim

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Avrupa Türk Konfederasyon, Genel Başkanı, Cemal Çetin, lafı geveleme, fitnecilik yapma, bozgunculuk yapma, açıkça söyle, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı