MHP'li Semih Yalçın'dan Akşener'e İhanet Sorusu
Haber Detayı
03 Mart 2021 - Çarşamba 19:17 Bu haber 4733 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın'dan Akşener'e İhanet Sorusu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın'dan Akşener'e İhanet Sorusu

MHP ve Lider Devlet Bahçeli hakkında haksız eleştirilerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Akşener'in MHP ile Türk Milletinin arasını açmaya çalıştığını belirterek, Anadolu Türklüğü beka mücadelesi verirken Akşener'in içerideki ihanet şebekelerinin yanında yer alışının hesabını vermesi gerektiğini söyledi.

 

AKILLARINCA MHP İLE MİLLETİN ARASINI BOZMAYA ÇALIŞMAKTADIR

 

Milletçe dayanışma içinde olduğumuz şu günlerde, şeytanın avukatlığını yapan İP Müdiresi Meral Akşener; kirli siyasetin iğrenç sularının dibinde kulaç atmaya devam etmektedir. Demirtaşgiller ve Fetullahgillerin siyasetteki sözcüsü konumundaki İP müdiresi, insanlıklarının son kırıntılarını da siyasetin en sefil kazanımlarına feda etmekten hicap duymamaktadır. İP müdiresi aklınca müzevirlik yapmakta, milletle MHP’nin arasını bozmaya çalışmaktadır. Necis suyla abdest alınamayacağına göre; şeytanlık, yalan, iftira ve desise ile de MHP ve liderinin millet vicdanında edindiği yerin yok edilmesi mümkün değildir.

 

TÜRK MİLLETİ KAMUOYUNA ÇALIM SATAN HANIM AĞA ROLLERİNE İTİBAR ETMEZ

 

Sırf politika kavgasında üste çıkmak ve ön almak için İP Müdiresi Meral Akşener’in diline doladığı kelimelere ve takındığı üsluba bir bakın, ne ağzına yakışıyor ne kalıbına… İP Müdiresi, “Fosforlu Cevriye”lik taslayan banal bir dille MHP için “tatava” yapmaktan bahsederken; aslında politikada ne kadar yavan, ham, oturmamış, tatava ve olgunlaşmamış bir figür olduğunu ispatlıyor. Müdirenin kullandığı bıçkın ve küstah üsluba bakılınca, siyasi liderlik lisanıyla argo sokak ağzını birbirine karıştırdığı görülüyor. Türk milleti; kamuoyuna çalım satan hanım ağa rollerine değil, Türk kadınına yakışan ağırbaşlılık, vakar ve hanımefendiliğe itibar eder.

 

KÜÇÜKLÜK VE ETKİSİZLİĞİNİ İLİKLERİNE KADAR HİSSEDENLER

 

Müdire Hanım, MHP için sürekli “küçük” ortak derken, sahip olduğu minimum müessiriyeti, içinde bulunduğu hâk ve hakir konumu gözlerden kaçırmak ister gibi. İP Müdiresi, bu “küçük” tabirine öteden beri çokça taktığına göre eşya, varlık, mevki ve kurumların küçüklük ve büyüklüğü konusunda fazlasıyla hassas olduğu anlaşılıyor. ''Küçük” kavramı üzerinden büyüklenme ve böbürlenme zavallılığı, esasen içine yuvarlanılmış küçüklük kompleksini gizleme çabasıdır. İP Müdiresi örneğinde şahit olduklarımız, kendi mevcudiyetinin küçüklük ve etkisizliğini iliklerine kadar hissedip büyük olmaya heveslenen “ufak”ların acınası ruhsal telafi mekanizmasıdır.

 

ANADOLU TÜRKLÜĞÜNÜN BEKA MÜCADELESİNDE İHANET ŞEBEKESİNİN YANINDA YER ALANLAR

 

Hele MHP’yi Perinçek ve Aydınlıkçılarla bağdaştırmaya çalışma hadsizliği; siyasi ahlak yoksunluğunun, terbiye ve edepten nasibini almamışlığın göstergesidir. İnandığını ve savunduğunu iddia ettiği değerlere ihanettir, bühtandır, haysiyet cellatlığıdır. İP Müdiresinin; 52 yılını dünya Türklüğünün varlık kavgasına vermiş şanlı MHP’yi Çin’de Uygur Türklerine uygulanan zulüm üzerinden vurmaya çalışması ise büyük bir hadsizlik, sütsüzlük ve nasipsizlik numunesidir. Kripto Abla ; önce, yaşadığı coğrafyada egemenlik hakları elinden alınmak istenen ve dört yanı tehlikelerle çevrili Anadolu Türklüğünün verdiği “dişe diş, kana kan” beka mücadelesinde neden içerideki ihanet şebekelerinin yanında yer aldığının hesabını vermelidir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, ihanet sorusu, zor sorular, hesabını ver, hedef alan, eleştiren, MHP, Türk Milleti, arasını açmaya, çalıştı
Yorumlar
Haber Yazılımı