MHP'li Büyükataman: Akşener Ne Yapacağını Şaşırdı
Haber Detayı
03 Mart 2021 - Çarşamba 22:21 Bu haber 5629 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Akşener Ne Yapacağını Şaşırdı
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Bahçeli'nin gösterdiği millî irade karşısında Akşener'in ne yapacağını şaşırdığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Akşener Ne Yapacağını Şaşırdı

HDP'nin kapatılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, HDP’ye vefa borcunun ödeme günü geldiğini gören Akşener'in elinin ayağına dolandığını belirterek, Lider Bahçeli'nin gösterdiği millî irade karşısında ne yapacağını şaşırdığını söyledi.

 

VEFA BORÇLARINI ÖDEMEK İSTEYENLERİN ELİ AYAĞINA DOLANDI

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP; büyük Türk milletinin birliğini, kutlu Türk devletinin dirliğini sağlamak üzere teşkilatlanmış, kişisel hırsların devlet-millet çıkarlarında eritildiği kutlu bir ocak, köklü bir okuldur. Nasipsizlerin şaşkınlıklarının sebebi cehaletlerinde gizlidir. Terörün siyasetteki militanlarıyla gizli gizli ortak eylem planları kuran İP’in ucundaki Hanımefendi, 'Kürt siyasi hareketinin temsilcisi' olarak gördüğü HDP’ye vefa borcunu ödeme günü geldiğini görünce eli ayağına dolanmış, ne söyleyeceğini bilemez hâle gelmiştir.'' dedi.

 

LİDER BAHÇELİ'NİN GÖSTERDİĞİ MİLLİ İRADE KARŞISINDA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Sayın Genel Başkanımızın HDP’nin kapatılmasına yönelik gösterdiği millî irade karşısında ne yapacağını 'şaşıranların' partilerindeki sözde özgürlükçü, özde teröre arka çıkan yaklaşımlarını; Türk milleti ibretle izlemekte, dostu da düşmanı da aklının bir köşesine not etmektedir. Milletten değil karanlık mahfillerden medet umanların, milletten yana tavır koymasını beklemek beyhude bir dilektir. Laf cambazlığı ile milleti oyalamaya kalkmak, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatarak hadsizleşmek kendilerinin bulunduğu çukuru görünmez kılmayacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, ne yapacaklarını, şaşırdılar, Bahçelinin hamlesi, Milli iradesi, MHP, karşısında, eli ayağına dolandı
Yorumlar
Haber Yazılımı