Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Sahte Bilgi Yayanlara Tepki
Haber Detayı
16 Mart 2020 - Pazartesi 16:13 Bu haber 3794 kez okundu
 
Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Sahte Bilgi Yayanlara Tepki
SİYASET Haberi
Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Sahte Bilgi Yayanlara Tepki

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Virüsle mücadele edilirken en büyük düşmanlığı sahte bilgi yayanların yaptığını söyledi.

 

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, coronavirüs salgını hakkında sosyal medyadan yalan ve yanlış bilgi yayanlara tepki göstererek, Virüsle mücadele edilirken en büyük düşmanlığı sahte bilgi yayanların yaptığını söyledi.

 

VİRÜSLE MÜCADELE EDERKEN SAHTE BİLGİ YAYANLAR DÜŞMANLIK YAPIYOR 

 

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Virüsle mücadele ederken en büyük düşmanlığı sahte bilgi yayanlar yapıyor. Virüsle mücadele hem tedbirleri uygulamakla, hem de hayatın gerçek değerlerini aklımızda tutarak insanlığı yüceltmekle olur.'' diyerek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ''Sosyal medya ve Whatsapp’tan yayılan Gizli belge gerçek dışıdır. Panik yaratacağı bilinerek uydurulmuştur. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. Doğru haber, resmen yapılan açıklamadır.'' açıklamasını paylaştı.

 

TÜM İNSANLIK BİR SINAVDAN GEÇİYOR

 

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Tüm insanlık bir sınavdan geçiyor. Gezegenimiz küçük bir köy artık. Her insanın kaderi diğerine bağlı. En yakınımızın hayatına gösterdiğimiz özen, tüm insanları etkiliyor. Bu sınavdan tedbirleri uygulayarak geçmeliyiz. Tedbirleri uygularken ruhsuz, mekanik, panik içinde bir dünya kurmak değil yapılması gereken. Her bir vatandaşımızla olduğu gibi insanlığın her bir ferdiyle ortak sorumluluğu paylaşarak daha çok iyilik, daha çok insani değer ve daha çok dayanışma üretmektir aslolan. Virüse karşı tedbirleri uygulamak hayata, ülkemize ve tüm insanlığa karşı sorumluluğumuzdur.Tedbirleri uygulamanın insani değerleri yüceltmek, herkesi birbirine bağlayan morali diri tutmak, birbirimizle olan derin bağımıza saygı göstermekle ele ele yürümesi gerektiği unutulmamalı.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, Sözcüsü, Çelik'ten, Sahte, Bilgi, Yayanlara, Tepki, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı