MHP'li Büyükataman: Gazileri Hedef Almaya Hakkınız Yok
Haber Detayı
03 Şubat 2024 - Cumartesi 10:41 Bu haber 1869 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Gazileri Hedef Almaya Hakkınız Yok
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Vatanı müdafaa eden Kahraman Gazileri hedef alan televizyon programı hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Gazileri Hedef Almaya Hakkınız Yok

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show programında 'Kurşun yemenin Gazileri ayrıcalıklı yapmayacağı' şeklinde sözler sarfedilmesine tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, mizah adı altında Gazilere yönelik haddini aşan, güldürmeyen, terbiyesizce, vicdansızca ve şuursuzca ifadelerin kullanılmasını kınadı.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN GAZİLERİ HEDEF ALAN SHOW TV'YE TEPKİ 

 

Vatanı müdafaa eden Kahraman Gazilere tanınan ayrıcalıklar ile alay eden bir programı yayınlayan Show TV'ye tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Vatan müdafaasında göz kırpmadan mücadele eden, canını, kanını tereddüt etmeden vatana siper eden kahramanlarımız hakkında bir televizyon programında kullanılan ifadeler Atsız’ın 'Kaplamış ruhunu çirkef yosunu, Hiç umursar mı şehit ordusunu?' dizelerini akıllara getirmiştir. Show TV’de yayınlanan bu televizyon programında sözde mizah adı altında gazilerimize yönelik haddini aşan, güldürmeyen, terbiyesizce, vicdansızca ve şuursuzca ifadelerin kullanılmasını şiddetle kınıyorum. Gazilerimiz bizim övüncümüz, başımızın tacı, büyük Türk milletinin onurudur. Hiç kimsenin İstiklal ve İstikbalimizin sembolü gazilerimizi arsızca hedef almaya haddi ve hakkı yoktur.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmet Büyükataman, Kahraman Gaziler, hedef alan, program
Yorumlar
Haber Yazılımı