Ahmet Hakan: Davutoğlu MHP'nin Cevabına Ne Diyecek?
Haber Detayı
13 Temmuz 2021 - Salı 12:42 Bu haber 2935 kez okundu
 
Ahmet Hakan: Davutoğlu MHP'nin Cevabına Ne Diyecek?
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Ahmet Davutoğlu'nun MHP'nin cevabına ne diyeceğini merak ettiğini söyledi.
SİYASET Haberi
Ahmet Hakan: Davutoğlu MHP'nin Cevabına Ne Diyecek?

Hürriyet Gazetesi'nde 'Biji Serok Erdoğan'a MHP ne dedi?'' başlığıyla yayınlanan köşe yazısında MHP ile Gelecek Partisi arasında yaşanan Serok tartışmasına değinen Ahmet Hakan, polemik gücü açısından Davutoğlu'na güzel bir cevap veren MHP'nin sözlerine Ahmet Davutoğlu'nun ne diyeceğini merak ettiğini söyledi.

 

BAKALIM DAVUTOĞLU MHP'NİN CEVABINA NE DİYECEK?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Serok Ahmet' diye hitap etmesini kaldıramayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da 'Biji Serok Erdoğan' sözleriyle karşılanmasını diline dolayarak MHP ve Bahçeli'yi hedef almasını köşesine taşıyan Ahmet Hakan, yazısında, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’da. 'Biji Serok Erdoğan' diye karşılandı ya. Ahmet Davutoğlu, ima yoluyla da olsa. Şöyle bir yaklaşım sergiledi: Bahçeli beni Serok Ahmet diye eleştiriyordu. İşte bakın: Erdoğan’a da Biji Serok Erdoğan denildi. Bakalım Bahçeli, buna ne diyecek?'. Bahçeli bu konuda bir şey demedi. Ama Bahçeli’nin danışmanı ve Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, bir şey dedi. Yıldıray Çiçek, şöyle yazdı gazetedeki köşesinde: 'Senin ‘serok’luğun PKK’dan, PYD’den, YPG’den, HDP’den, terörist Demirtaş’tan yana iken... Tarihin en büyük terörle mücadelesini gerçekleştiren ve HD(P)KK’ya nefes aldırmayan iradeye söylenen ‘Biji Serok Erdoğan’ sloganları nasıl bir görülecek?' Sadece polemik gücü açısından yorumluyorum: Hiç fena cevap değil. Bakalım Davutoğlu buna ne diyecek?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Ahmet Hakan, bakalım, ne diyecek, MHP cevap, tartışma, fena değil, siyasi polemik, açısından, merak edilen
Yorumlar
Haber Yazılımı