MHP'li Belediye Başkanı Görevinden İstifa Etti
Haber Detayı
13 Temmuz 2021 - Salı 09:24 Bu haber 3750 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanı Görevinden İstifa Etti
MHP'li Belediye Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Belediye Başkanı Görevinden İstifa Etti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Başkanı adayı olarak seçimleri kazanan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, iki yıl boyunca yaptığı hizmetleri anlatmak için düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kişiliği ve hizmetleriyle sevilen Belediye Başkanı Zeki İnal'ın istifasını kabullenemeyen Muhtarlar ve vatandaşlar, Başkan İnal'ı istifa kararından vazgeçirmeye çalışıyor.

 

MHP'DEN DEĞİL, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİM  

 

Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında iki yıllık hizmet süresince yaptığı hizmetleri anlattıktan sonra görevinden istifa ettiğini açıklayan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayıyla gerçekleştireceği bir proje için İlçe Belediye Meclisi'nden istediği onayı alamadığından dolayı strese girip hastalandığını belirterek, ''Sevgili Karacasulular, sağlık nedenlerim dolayısıyla ailem ile birlikte aldığımız karar sonucu teveccühünüz ile geldiğim Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ailemin ve Genel Başkanımız Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin her daim emrinde olacağım. Saygılarımla.'' dedi.

 

İSTİFA KARARINDAN DÖNMESİNİ İSTEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ  

 

Kişiliği ve hizmetleriyle sevilen Belediye Başkanı Zeki İnal'ın istifasını kabullenemeyen Muhtarlar ve vatandaşlar, Başkan İnal'ı istifa kararından vazgeçirmeye çalışıyor. Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, kendisini istifa kararından döndürmeye çalışan Mahalle Muhtarları, partililer ve vatandaşlara teşekkür ederek, istifa kararından dönmeyeceğini bildirdi.

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Sevgili Karacasulular, sağlık nedenlerim dolayısıyla ailem ile birlikte aldığımız karar sonucu teveccühünüz ile geldiğim Belediye Başkanlığı görevimder istifa ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ailemin ve Genel Başkanımız Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet BAHÇ BAHÇELİ'nin her daim emrinde olacağım. Saygılarımla... Zaki INAL zekiinal09' görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karacasu Belediye Başkanı, Zeki İnal, istifa etti, sağlık nedeniyle, görevinden ayrıldı, kararından dönmedi, MHP Aydın, MHP, Muhtarlar toplantısı
Yorumlar
Haber Yazılımı