Adana Ülkü Ocaklarından Öğrencileri Sevindiren Etkinlik
Haber Detayı
22 Ocak 2022 - Cumartesi 12:17 Bu haber 2707 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocaklarından Öğrencileri Sevindiren Etkinlik
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İlçe Ocak Başkanları ile birlikte eş zamanlı olarak düzenlediği etkinlikte öğrencileri sevindirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocaklarından Öğrencileri Sevindiren Etkinlik

Takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi verme etkinliğini İlçe Ocak Başkanları ile birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştiren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, bir yandan Teşkilatlara gelen öğrencilere hediyelerini sunarken, diğer yandan havaların soğuk olması nedeniyle Teşkilatlara gelemeyen öğrencilerin okullarına giderek, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ü hediye etti.

 

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ VERME ETKİNLİĞİ

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ''Takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi olarak, 50 bin adet Odak2023 dağıtacağız. Öğrenciler daha başarılı olsun ve geleceğe emin adımlarla yürüsün diye ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımını Türk gençliğine, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli adına armağan ediyoruz. Gençlerimiz karne hediyelerini kendilerine en yakın Ülkü Ocaklarına giderek temin edebilirler.'' açıklamasından sonra harekete geçen Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İlçe Ocak Başkanları ile birlikte eş zamanlı olarak düzenlediği etkinlikte, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adına Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ü hediye etti.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN KARNE HEDİYESİ AÇIKLAMASI

 

Yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adına hediye dağıtılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, Türkiye genelinde başlattığı takdir ve teşekkür alan öğrencilere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adına hediye verme etkinliğini, İlçe Ocak Başkanlarımız ile birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirdik. Takdir ve Teşekkür belgesi alıp Teşkilatlarımıza gelen her öğrencimize hediyelerini verdik. Havaların soğuk olması nedeniyle Teşkilatlara gelemeyen öğrencileri düşünerek, 'Adana’da havalar soğuk. Siz gelemezseniz biz geliriz dedik' ve okullarına giderek, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ü hediye ettik. Gençlerin okuma hızını artıran odaklanma seviyelerini yükselten ve sınavlarında daha başarılı olmasını sağlayan yapay zeka teknolojisi ile üretilmiş bir eğitim programı olan Odak2023'ü kullanacak öğrencilerimize, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, karne hediyesi, Odak 2023
Yorumlar
Haber Yazılımı