MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener'in Yeni Stratejisine Tepki
Haber Detayı
21 Ocak 2022 - Cuma 19:42 Bu haber 4336 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener'in Yeni Stratejisine Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Türk milletinin ipini çekmek için her yola başvuran Meral Akşener'in yeni stratejisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener'in Yeni Stratejisine Tepki

HDP'li Pervin Buldan'ın ülkeyi ittifak ortaklarıyla birlikte yöneteceklerini açıklaması üzerine, HDP ile gizli ortaklıklarının aşikar olması telaşıyla HDP'nin ayrı aday çıkarmasını öneren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Türk Milletinin ipini çekmek için bölücü ortaklarına akıl vermeye çalışan Meral Akşener'in iktidar olma hayalini başaramayacağını ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in dirayeti karşısında baş eğip diz çökeceğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİNİN İPİNİ ÇEKMEK İÇİN BÖLÜCÜ ORTAKLARINA AKIL VERİYOR

 

Türk Milletinin tepkisini görünce HDP'nin ayrı aday çıkarmasını isteyen Meral Akşener'in, Türk milletinin ipini çekmek için her yola başvurduğuna dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP müdiresi buyurmuş: 'Zillet İttifakının bölücü temsilcisi HDPKK kendi adayını çıkarsın!' Hayatı kum saati gibi sürekli geriye sayarken, İP atlamayı bırakmış bir halde, milletimizin ipini çekmek için bölücü ortaklarına sufle vermekten geri durmamaktadır. Zillet enformasyon dolaşımının neden olduğu kirlilik içinde her türlü haysiyetsizliğe evrilebilme yeteneklerini gururla sergileyen bu azgın güruh, milletimizin duygusal eğilimlerini istismar ederek talimat aldıkları para baronlarının yıkıcı suni emellerine hizmet etmektedirler.'' dedi.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN KARŞISINDA DİZ ÇÖKECEKSİNİZ

 

Cumhur İttifakının tayin etmiş olduğu yol ve hedeflerin önünü kesemeyeceklerini anlayan nifak sahiplerinin, batılı güç merkezlerinin talimatları doğrultusunda terörün kucağına oturmuş bir halde iktidarı ele geçirme hülyaları gördüğünü belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Başaramayacaksınız! Her hal ve şartta milletimizin değerleriyle beslenen Milliyetçi-Ülkücü hareketin dirayeti karşısında baş eğip diz çökeceksiniz! Unutulacaksınız! Milletimizin derin hafızasında hain diye anılacaksınız!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Türk milletinin, ipini çekmek için, her yola, başvuran, siyasetçi, yeni strateji, başaramayacak, akıl veren, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı