MHP'li Büyükataman'dan MHP'ye İftira Atanlara Tepki
Haber Detayı
21 Ocak 2022 - Cuma 14:08 Bu haber 1754 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan MHP'ye İftira Atanlara Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP ve Cumhur İttifakına iftira atan Meral Akşener ve yalakalığını yapan medyaya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan MHP'ye İftira Atanlara Tepki

Geçmişte Tansu Çiller'in yalakalığını yapmakla övünen, günümüzde Meral Akşener'in iktidarın İmralı'dakini hapisten çıkarmaya çalıştığı ithamlarının peşine takılıp, teröristbaşı Öcalan'ın Cumhur İttifakı adına seçimlerde meydan meydan gezdirileceği iftirasını atan Korkusuz yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin vatanın ve milletin selametine olmayan hiçbir şeyi kabul etmediğini söyledi.

 

DÜN ÇİLLER'İN YALAKALIĞINI YAPANLAR BUGÜN AKŞENER'İN İFTİRASININ PEŞİNE TAKILDI

 

Dün Çiller’in yalakası olmakla övünen, bugün ise Cumhur İttifakı’nın karşısında kim varsa ona aynı sadakatle (!) bağlı olan Memduh Bayraktaroğlu isimli yalaka, bebek katilinin serbest bırakılıp Cumhur İttifakı adına seçimlerde meydan meydan gezdirileceğini iftira etmiş. Bu ucubeliğin telif haklarının sahibi; malum olduğu üzere masa altlarından PKK uzantısı HDP ile pazarlık yapan ve PKK’lıları, DHKP-C’lileri ziyarete gitmekle övünen Kılıçdaroğlu’nun esareti altında bulunan İP Başkanı’dır.

 

TÜRK MİLLETİ ATILAN İFTİRALARI VE OLAN BİTEN HER ŞEYİ GÖRÜYOR

 

Hiçbir millî konuda büyük Türk milletinden ve Türkiye Cumhuriyeti’nden yana tavır sergileyemeyen CHP Sözcüsü Akşener, partisini içine sürüklediği bölücülük girdabından bu şekilde hedef saptırarak kurtaracağını sanıyorsa yanılmaktadır. Milletimiz her şeyi görmektedir. Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu millî duruş ve attığı kararlı adımlarla PKK’nın yurt içinde ve dışında beli kırılırken, PKK kayyımları alaşağı edilirken PKK’dan yana saf tutan zillet ve yalaka sözde yazarları bugün Cumhur İttifakı için bu rezil iftirayı dillendirmektedir.

 

DEVLET BAHÇELİ MİLLETİN SELAMETİNE OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİ KABUL ETMEDİ

 

“Devlet Bahçeli neleri kabul etmedi ki!” başlığı atan yalaka Memduh da dahil olmak üzere zilletin tüm temsilcileri gayet iyi bilmektedir ki Devlet Bahçeli; vatanın ve milletin selametine olmayan hiçbir şeyi kabul etmemiştir, etmeyecektir de. Kaldı ki bebek katiline özgürlük, zilletin gündemidir. PKK uzantısı HDP’nin sözde tecrit açıklamalarına bu cepheden itiraz geldiği görülmemiştir. Önceki seçimlerde olduğu gibi, Akşener’den “Kürt siyasi hareketinin lideri…” ifadesini duymak kimseyi şaşırtmayacaktır.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP, Cumhur İttifakı, iftira atan, siyasetçi, yazar, medya, sert tepki, Devlet Bahçeli, Türk Milleti, mücadele, özgürlük
Yorumlar
Haber Yazılımı