MHP'li Özdemir'den Erdoğan'a Hakaret Edenlere Tepki
Haber Detayı
22 Ocak 2022 - Cumartesi 10:26 Bu haber 1780 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Erdoğan'a Hakaret Edenlere Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden gazetecilere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Erdoğan'a Hakaret Edenlere Tepki

Tele1 TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası proğramında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden gazeteci Sedef Kabaş'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, gazeteci görünümlü kişilerin muhalefetlik kisvesi altında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesinin kabul edilemeyeceğini belirterek, kullanılan çirkin sözlerin fikir özgürlüğü ve medya etiği kapsamında asla değerlendirilemeyeceğini söyledi. 

 

SEDEF KABAŞ'IN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YÖNELİK HAKARET DOLU SÖZLERİ

 

Tele1 TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası proğramında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır hakaretlerde bulunan gazeteci Sedef Kabaş, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bu halk çok şans verdi, çok iyi makamlara getirdi. Meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır. Görüyoruzki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN SEDEF KABAŞ'A TEPKİ

 

İnsanlıktan nasibini almadığı anlaşılan, ahlaki ve toplumsal hassasiyetlerde yeri olmayan sözleriyle tanınan gazeteci görünümlü bir şahsın, hiç kimse için kullanılmayacak çirkin bir tanımlamayla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesi kabul edilemez. Bahse konu olan meselede kullanılan çirkin sözler fikir özgürlüğü yahut medya etiği kapsamında asla değerlendirilemez. Dolayısıyla aynı ifadelerin muhalefetlik kisvesi altında sunulması çabası da abesle iştigal bir durumdur.

 

MUHALİFLERİN NEFRETİ AHLAKSIZLIĞI DOĞURDU

 

Zillet cephesinin medyasından siyasi temsilcilerine varıncaya kadar ağzı ve ahlakı bozuk tutumu tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. Tele 1 gibi adeta lağım kusan ekranlarda telaffuz edilen ifadelere yönelik ilgili kurumlar ve hukukun gereğini acilen yerine getirmesi elzemdir. Şehit bacısına söven milletvekili ile onu savunacağım derken medyaya ve topluma hakaretlerle küfürler yağdıran siyasilerden sonra şimdi de aynı cenahtan gazeteci kılığına girmiş bir şahısın üzerinden bu vakanın yaşanması, nefretin ahlaksızlığı doğurduğunu göstermiştir.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakaret eden, gazeteci, solak medya, sert tepki, kabul edilemez, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı