Adana Ülkü Ocaklarından Akşener ve Yöneticilerine Tepki
Haber Detayı
02 Kasım 2021 - Salı 11:27 Bu haber 2535 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocaklarından Akşener ve Yöneticilerine Tepki
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alan İyi Partili Yöneticilere tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocaklarından Akşener ve Yöneticilerine Tepki

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan esnaf görünümlü provokatöre gereken cevabı vermeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki göstermesi üzerine, Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alan İyi Partili Yöneticilere tepki gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Başbakan olma hayaliyle yola çıktığından dolayı Kürdistan'dan bahsedene ses çıkaramayan Meral Akşener'den hesap sormayan İyi Partililerin aynaya bakıp kendilerini sorgulaması gerektiğini söyledi.

 

YILDIRIM: HAYALİ KÜRDİSTAN OLANIN SONU KABRİSTAN OLUR

 

Siirt ziyaretinde bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatörün, ''Kimliğimiz inkâr ediliyor, Kürdistan inkâr ediliyor, biz buna karşıyız. Senin bulunduğun yer Kürdistan. Biz varız, senin bulunduğun yer de Kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkâr ediliyor'' sözlerine gereken cevabı veremeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, İstanbul'da düzenlenen Türk Gençlik Şöleni'nde tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Meral Akşener'e seslenerek, ''Ne Kürdistan'ı ulan, burası Türkiye Cumhuriyeti diyemedin mi?'' diye sordu. Meral Akşener ve geçmişten bu yana bölücü açıklamalarıyla hatırlanan Ahmet Davutoğlu'na seslenen Genel Başkan Yıldırım, ''Serok Ahmet, Heval Meral iyi bilmelidir ki, Hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN İYİ PARTİ'Lİ YÖNETİCİLERE SERT CEVAP

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, Meral Akşener'e gösterdiği haklı tepkiyi hazmedemeyen İyi Parti'nin Genel Merkez ve Gençlik Kolları Yöneticileri Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef aldı. 

 

Geçmişten bu yana Türkiye'nin bölünmesi için çabalayan bölücü örgüt ve siyasetçilere karşı her zaman dik durup mücadele eden Ülkü Ocakları ve MHP'ye yönelik haksız ve hadsiz açıklamalarda bulunan İyi Parti'li yöneticilere cevap veren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Siirt ziyaretinde bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatörün karşısında Meral Ablanızın dili lal oldu. Elleri ayakları titreyen Meral ablanız, Kürdistan'dan bahseden provokatöre 'Ne Kürdistan'ı ulan' diyemedi. Başbakan olma hayaliyle yola çıkan Meral Ablanız, yol arkadaşlığı yaptığı HDPKK'ya şirin mi görünmek istedi? HDPKK'nın desteğine ihtiyaç duyan Meral Ablanız, onları üzmek istemedi. İşine gelmeyen sözler duyunca 'ben gidiyorum' diyen ve Kürdistan'dan bahsedene ses çıkaramayacak kadar HDPKK aşkını dışa vuran sözde Milliyetçilik naraları atan Meral Ablanız'a hesap sormadığınıza göre, sizler de içinizde yaşadığınız HDPKK aşkına engel olamıyorsunuz. Yolunuzun bir kısmı okyanus ötesinden, bir kısmı HDPKK'dan, bir kısmı da CHPKK'dan geçiyor. Hepsinin ortak noktası ise bölücülük. Nasıl yol bu? Rotanız neresi? Yola kimlerle çıktığınızı hiç sorguladınız mı? Aynaya bir bakarak kendinizi sorgulayın.'' dedi.

 

BAŞKAN KORKUT: İKİ DUDAĞIN ARASINDAN ÇIKAN SÖZE BAKARIZ

 

Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alan İyi Parti'li yöneticilere sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı açıklamalarla gereken cevabı veren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, tartışmaya nokta koyduğu son sözünde, ''Yolbaşçımız, yüz akımız, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım gerekeni söylemiştir. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin izinde, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emrinde olduğumuzu ve iki dudağının arasından çıkan söze baktığımızı bildiririz. Hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, siyasi tartışma, hedef alanlara, sert tepki, Adana haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı