MHP'li Kaba'dan Akşener'in Trajedik Durumuna Tepki
Haber Detayı
01 Kasım 2021 - Pazartesi 19:02 Bu haber 4371 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Akşener'in Trajedik Durumuna Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ittifak ortağından Cumhuriyete ihanet damgası yiyen Meral Akşener'in trajedik durumunu değerlendirdi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Akşener'in Trajedik Durumuna Tepki

Tezkere oylamasında Evet oyu vererek Milliyetçi oyları devşirme oyunu oynayınca ittifak ortağından 'Cumhuriyete ihanet' damgası yiyen ve Milliyetçilik tasladığı halde Siirt ziyaretinde bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan esnaf görünümlü provokatöre ses çıkaramayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in trajedik durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, tirajikomik durumunu farketmeden şer cephesiyle iş tutmaya ve memleket için tehdit oluşturan unsurlarla birlikte yürümeye devam eden Meral Akşener'in arkasında büyük sessizlik bırakarak gideceğini söyledi.

 

AKŞENER, ZİLLET-İ ŞER CEPHESİYLE İŞ TUTMAYA DEVAM EDİYOR

 

Kendi lisan-ı münasibi ile slogan atmaktan geri durmayan, sözcükleri üfürüp savuran İP müdiresi; memleketin başına çorap örme temayülü gösteren Zillet-i Şer cephesi ile iş tutmaya devam etmektedir. Dili koca bir palavradan ibaret müdirenin, tirajikomik durumunu farketmeden, gamsız hissiyatı ile, uyduruk zillet bestesi eşliğinde güdük varlığını zurnanın yerine koymaya kalkışması onun şahsı muteber olmayan kişilik nişanesinin bir göstergesidir.

 

MEMLEKET İÇİN TEHDİT OLUŞTURAN UNSURLARLA BİRLİKTE YÜRÜMESİNE ŞAŞIRMADIK

 

Hayatını anlaşılmaz bir zillet ile eskiten, insaniyet dersinden çuvallayan, provokatörlük ruhu içine sinsice nüfuz edip yerleşmiş bir karakter elbette memleket için tehdit oluşturan unsurlarla birlikte yürümeyi seçecektir. Bu unsurların fikri mecrası geçmişten günümüze bellidir. Kafasında zerre kadar fikri olmayan zillet avanesi gibi, ruhlarında kin biriktiren azgın bir güruh, bildiğimiz bütün zihinsel numaraları çekip fena siyasi teamüllere kılıf uydurmaya çalışmaktadır. Fakat bu mantığın milletimize asla giydirilmeyeceğini iyi bilmelidirler.

 

ARKALARINDA BÜYÜK BİR SESSİZLİK BIRAKARAK GİDECEKLER

 

Merak etmesinler! Öyle bir gidecekler ki arkalarında daha önce hiç aramızda olmamış gibi büyük bir sessizlik bırakarak. Ey gereksiz zillet taifesi! Hiçbirinizin kaçacak bir deliği yok. Bu ayıp, bu utanç verici koca ağırlık hepinize birden yetecektir...

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, ittifak ortağı, Cumhuriyete ihanet, damgası, sessizce gidecek, arkasına bakmadan, Milliyetçilik, MHP, siyasi
Yorumlar
Haber Yazılımı