Devlet Bahçeli'den Tüm Teşkilatlara Yeni Bir Görev
Haber Detayı
02 Kasım 2021 - Salı 15:23 Bu haber 3331 kez okundu
 
Devlet Bahçeli'den Tüm Teşkilatlara Yeni Bir Görev
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm Teşkilatlara ve mensuplarına çok önemli yeni bir görev verdiğini açıkladı.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli'den Tüm Teşkilatlara Yeni Bir Görev

TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü olan 2023'te gerçekleşecek seçimlerde zafer kazanmak için Adım Adım 2023: İl İl Anadolu temasıyla yeni bir çalışma proğramını uygulamaya başladıklarına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm Teşkilatlara işgal edilmiş CHP'nin gerçek yüzünü her zeminde gösterme ve gizli gündemini ifşa etme görevi verdi.

 

CUMHURİYET 3. EVRESİNE CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE GEÇTİ

 

Geçen hafta Cumhuriyeti’mizin ilanının 98’inci yıl dönümünü bahtiyar bir vicdanla andık, iftiharla kutladık. Aziz Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti daha güçlü, daha gelişmiş, daha serpilmiş vaziyette tarihi yolculuğuna devam etmektedir. Cumhuriyet üçüncü evresine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle geçerek büyük bir atılım içine girmiştir. Yürüyüşümüzü zaafa uğratan paslı zincirler sökülüp atılmıştır. Cumhurla Cumhuriyet istiklal ve istikbal hedeflerine tam bir kucaklaşma halinde kilitlenmiştir. Cumhuriyet’in fazileti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin muvaffakiyetiyle kenetlenmiştir. Büyük düşünür Farabi’ye göre, insanların saadete erişmek amacıyla bir araya geldikleri, dayanışma ve yardımlaşma içinde bulundukları şehir “fazıl bir şehir”dir. Zaten saadete erişmek maksadıyla kurulan her topluluk da fazıl bir topluluktur. Türkiye Cumhuriyeti fazıl bir yönetim sistemiyle huzur, refah ve demokratik istikrar içinde geleceğe yürüyüş halindedir. Elbette gözlerine kara perde inen siyasi ucubelerin bu gerçeği bırakınız anlatmasını, algılayıp anlaması bile hayal mahsulü bir beklentidir.

 

ADIM ADIM 2023 İL İL ANADOLU PROĞRAMI

 

Artık Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü için geri sayım başlamıştır. 2023 yılında Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’yle birlikte Cumhuriyet’in 100’üncü onur yılına ulaşılmış olacaktır. Bu amaçla MHP bütün imkanlarını seferber ederek Anadolu’yu karış karış dolaşmanın, vatandaşlarımızla kademe kademe buluşmanın çabasındadır. 81 ilimizin tamamını kuşatan, 4 Eylül 2021 tarihinde Afyonkarahisar’da başlayıp Ankara’da noktalanan 9 ayrı bölge istişare toplantımızdan sonra, şimdi de yeni bir siyasi çalışmayla sahadayız, insanımızla biraradayız. Bu kapsamda siz değerli milletvekili arkadaşlarıma ilave olarak MYK-MDK üyelerimizin de iştirakiyle teşekkül eden muteber heyetler vasıtasıyla ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızla birebire temas ve diyalog kurulmaya başlanmıştır. Halkımızla özlem gideriyoruz, onları dinliyoruz, gelecek hedeflerimizi paylaşıyoruz, politikalarımızı anlatıyoruz, kafalarda biriken soru işaretlerine cevaplar vermeye çalışıyoruz. Türkiye’nin her köşesindeki kanaat önderlerine, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, iş adamlarımıza, çiftçilerimize elimizi uzatıp gönlümüzü açıyoruz. “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu”  temasıyla herkese ulaşacağız, her kapıyı çalacağız, ayak basmadık yer bırakmayacağız. Çarşıda, pazarda, bağda, bostanda, camide, cemevinde, dilde, dilekte, duada, Türkiye’nin geleceğinde birlikte olmak, birliğimizi güçlendirmek maksadıyla 2023’e kadar hiç durmayacağız. 2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimler konusunda milletimizle dertleşeceğiz, sertleşen kuşatmayı beraberce yarmak için el birliği, emel birliği, inanç birliği yapacağız.

 

CHP'NİN GİZLİ GÜNDEMİNİ HALKIMIZA ANLATMAK İÇİN ARKADAŞLARIMIZ ANADOLU'DA

 

Bir başka çalışmamız da bugünden itibaren şudur: Tarihine sırt çevirmiş, kökünden uzaklaşmış, işgal edilmiş CHP'nin gerçek yüzünü her zeminde, her yöremizde anlatacağız. Bilhassa 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin en fazla oy aldığı 131 seçim bölgesinde; HDP’yle ittifakını, terörle mücadeleye karşı gelişini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le bağını koparışını tek tek milletimizle, CHP’ye oy veren milli insanlarımızla paylaşacağız. Atatürk sevdalısı kardeşlerimizi birer birer uyaracağız, CHP’nin neye dönüştüğünü, şu anda nasıl bir hüviyete büründüğünü, kimlere hizmet ettiğini, kaynağından nasıl koptuğunu halka hizmet Hakk’a hizmet şiarıyla izah edeceğiz, takdiri millete bırakacağız. Bugünden itibaren yeni görevlendirmeleri yapıyorum, CHP’nin gizli gündemini, ağır kusurlu siyasetini halkımıza doğrudan aktarmak ve ifşa etmek amacıyla arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum.

 

CUMHURİYET'İN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ TESADÜFLERE BIRAKAMAYIZ

 

Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünü tesadüflere bırakamayız. Azgınlaşan tehditlere dudak bükemeyiz. Kabaran tehlikeleri alttan alamayız. Yerimizde sayamayız, bu nedenle erkenden yol almalıyız. İnanıyorum ki, Trakya’dan itibaren yaktığımız mücadele ve demokrasi meşalesi adım adım Anadolu’nun her tarafını aydınlatacak, millete güven, Türkiye muhaliflerine korku salacaktır. Vatandaşlarımızla konuşacağız, mutlaka anlaşacağız. Her insanımıza dokunacağız, onlarla kesinlikle uzlaşacağız. Cumhur İttifakı olarak Cumhuriyet’e sahip çıkacağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Milli bekamıza sahip çıkacağız. Adım adım 2023’e vasıl olacağız. Nerede bir vatan evladı varsa onunla kucaklaşacağız. Edirne’den Diyarbakır’a; İzmir’den Hakkari’ye; Mersin’den Rize’ye; Tunceli’den Balıkesir’e, Erzurum’dan Çanakkale’ye; Bingöl’den Sinop’a ülkülerimizi taşıyacağız, hedeflerimizi anlatacağız, umutları dirilteceğiz, her yerde olacağız, her yürekte bulunacağız, Allah’ın izniyle başaracağız, 2023’te bir Türk mucizesine, bir millet yükselişine Cumhur İttifakı olarak imza atacağız.

 

MHP GÖRMESİNİ BİLENLER İÇİN HER TARAFTA

 

MHP nerede diye soranlara diyorum ki, görmesini bilenler için her taraftayız, Anadolu’nun yollarındayız, tarlaya kazınmış izdeyiz, nasırlı ellerdeyiz, solgun yüzlerdeyiz, harman yerlerindeyiz, işleyen tezgâhlardayız, verilen emeklerdeyiz, dökülen alın terlerindeyiz, akan göz nurundayız, kısacası Türk milletinin ta kendisiyiz, Türkiye’nin şah damarıyız. Şehit kanlarıyla sınırları çizilmiş aziz vatanın nurlu ufkunda parlayan hilal aydınlığıyız. 2023’te Lider Ülke Türkiye hedefini gerçekleştirecek olan Türkiye sevdalılarıyız. Cumhur İttifakı aşkla, adanmışlıkla, coşkuyla, şevkle, heyecanla mücadelesini sürdürüyor, buna da devam edecektir. Fitne bariyerleri dikseler de, yıkıp geçeceğiz. Mütecaviz engeller çıkarsalar da, aşıp gideceğiz. Müstevlilerle kolkola girip karşımıza çıkan olsa da, alayını ezip işimize bakacağız. Oyalanacak vaktimiz yoktur. Boş bahanelere sığınmaya hakkımız yoktur. Tekerimize çomak sokturmaya eyvallahımız yoktur. Nitekim bizi durdurmaya güçleri yetmeyecek. Çünkü Türk milleti yayından çıkan ok gibi geleceğe koşmaktadır. Önümüzü kesemeyecekler, ölümü gösterip sıtmaya razı edemeyecekler.

 

CUMHURİYET'İN 100. YILINDA ZAFER KAZANMAYA HAZIRIZ

 

Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun zaferi, milletin zaferi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin zaferi, milli onurun zaferini tescil ve tevzi edecektir. Biz buna hazırız, bunun için de inançla, engin bir sağduyuyla geceyi gündüze katıp Türk milletiyle bütünleşeceğiz. İçinden geçtiğimiz çağda söz sahibi olmanın yolu, güçlü bir milli kimliğe ve özgüvene sahip bir millet olmaktan geçmektedir. Türk milletinin ve bütün insanlığın barış ve mutluluk içinde insanca yaşayacağı bir dünya ideali, Türkiye merkezli yeni bir medeniyet projesinin hayata geçirilmesiyle mümkündür. Türkiye Cumhuriyeti’ni geleceğe taşımak, yeni nesilleri Türk-İslam kültürüyle, vatan sevgisiyle yetiştirmek, milletimizin refah ve mutluluğunu her zaman en üst seviyede tutmak ihmal edemeyeceğimiz bir gayedir. Parti olarak, Türkiye merkezli yeni bir medeniyet ve yeni bir dünya tesis etme anlayışını kendimize siyasi misyon olarak belirledik. Bu misyon, Türkiye’yi lider ülke konumuna taşıyacak, bütün mazlum milletlerin de hür ve onurlu bir şekilde yaşamasına ilham olacaktır. Bunu başarmanın yolu Türkiye’nin, zilletin dayatmalarından ve kronikleşmiş ayak bağlarından öncelikle kurtulmasıdır.

 

TÜRKİYE 21. ASIRDA DÜNYA SİYASETİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAKTIR

 

Milli ve tarihi değerleriyle barışık, Sorun çözme kabiliyeti olan etkin bir devlet düzeni kurmuş, Ülkenin kaynaklarını seferber edecek milli bir ekonomi modeli uygulamaya koymuş, Ve küresel sistemde saygın konuma gelmiş güçlü bir Türkiye; 21’inci yüzyılda dünya siyasetinde ve ekonomik hayatında söz sahibi olacaktır. Bize göre, bu topraklara vatanım, bu insanlara milletim, bu bayrak, bu ülke benim, ben Türk milletine mensubum diyen herkesle kucaklaşmak, Cumhuriyetimizin devamının gereği, üç kıt’ayı asırlarca yönetmiş aziz ceddimizin manevi mirasıdır. Büyük Atatürk’ün “Ne mutlu Türküm diyene” sözünde anlamını bulan millet gerçeği, Türkiye’mizin bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olarak ilelebet var olmasının da sosyal ve kültürel temeli ve olmazsa olmaz kilit taşıdır. Ecdadımızın duaları, Şehitlerimizin ruhları, Şehit analarının gözyaşları, Yetimlerin yürek yaraları, Nesillerin gelecek ümitleri, Bizimledir, bizim yanımızdadır, şerefimize emanettir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, tüm Teşkilatlara, mensuplarına, yeni görev, verdiğini açıkladı, muhalifler, gizli ajandaları, halka anlatılacak, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı