Adana Ülkü Ocakları'ndan Paraşütle Odak 2023 Tanıtımı
Haber Detayı
22 Eylül 2021 - Çarşamba 14:28 Bu haber 4063 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Paraşütle Odak 2023 Tanıtımı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtımını Adana semalarından yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Paraşütle Odak 2023 Tanıtımı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtımı için gayret gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, okul ve eğitim merkezlerinde başlatıp en işlek caddelere stand kurarak devam ettirdiği Odak 2023 tanıtım kapmanyasını, paraşütle Adana semalarına taşıyarak sürdürdü.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN TANITIM AÇIKLAMASI

 

Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtım kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023'ün tanıtımına yönelik çalışmalarımızı, Özel Adana 01 Akademi Okulları’nda anlatarak başlatıp Adana'nın en işlek caddelerine stand kurarak devam ettirmiştik. Okuma hızınızı 300'e kadar artırabileceğiniz Odak2023 yazılımının tanıtımını paraşüt kullanmak suretiyle Adana semalarına taşıdık. Okullarımızda ve farklı platformlarda Odak 2023’ün içeriğini anlatmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

ANLAYARAK HIZLI OKUMA YAZILIMI ODAK2023 NEDİR?

 

2023 Lider Ülke Türkiye hedefine emin adımlarla ilerleyen Türk gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek ve ileriye taşımak için olağanüstü gayret gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın öncülüğünde yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023, uygulamayı öğrenen kişinin; okuma hızını arttırmaya, okumasını pekiştirmeye, okuduğunu anlama oranını arttırmaya, bilgi birikimini artırmaya, öğrendiklerinizi pratiklerle alışkanlığa dönüştürmeye, hafızanızı ve öğrenme yeteneklerinizi üst seviyelere taşımaya yarayan bir yazılımdır. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin daha fazla soru çözmesine ve kendini geliştirmesine faydalı olan Odak 2023, ülke genelindeki İl ve İlçe Ülkü Ocakları'nda bulunurken, tüm seçkin marketlerde hizmete sunuldu.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim
 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Hızlı Okuma Yazılımı, Odak 2023
Yorumlar
Haber Yazılımı