MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener ve Dervişoğlu'na Tepki
Haber Detayı
21 Eylül 2021 - Salı 20:37 Bu haber 2708 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener ve Dervişoğlu'na Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Müsavat Dervişoğlu ile muhaliflerin izlediği siyasete sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener ve Dervişoğlu'na Tepki

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun izlediği siyaset hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ineceği durağı çoktan geçmiş bir alemete, bin melanete doğru yol alan Meral Akşener'in çantacısı Müsavat Dervişoğlu'nun HDP'yi meşru olarak gördüğünü ifade etmesini hezeyanın ne kadar katmerleştiğini gösterdiğini söyledi. 

 

İNECEĞİ DURAĞI ÇOKTAN GEÇMİŞ MELANETE DOĞRU YOL ALIYOR

 

İneceği duracağı çoktan geçen Meral Akşener'in melanete doğru yol aldığını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Her an fitne fesat üretmek için hazır kıta bekleyen, sözleri teknolojinin en ileri dedektörlerince dahi yakalanamayacak kadar çok yalanla dolu İP müdiresi; ineceği durağı çoktan geçmiş bir alemete, bin melanete doğru yol almaktadır. Öfkesinin bütün hırçınlığını görmezden gelen müdire, çirkinliğin esrarlı varlığında kaybolmuş, insaniyetin el ayak çektiği harabelere dönmüş durumdadır. Ruhunu huylandıran savunma refleksleri bir veba gibi her yerini sarmaktadır.'' dedi.

 

GEÇMİŞİ ENKAZ ALTINDA, GELECEĞİ SİSTEN DUVARLARIN ARDINDA

 

Meral Akşener'in siyasi hayatı konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Geçmişi enkaz altında, geleceği sisten duvarların ardında, bol entrikalı hayatında, yolunu kaybedenlerin tarihini yazacak vasattaki zillet mikrobunun panzehirini hala bulamamaktadır. Demagoji yapıp haklı çıkmak için anlamın canını çıkartmaktadır. Buruşuk diline giydirilen zillet kıyafeti solmuş, rengi pespaye haldedir. İnsan sıfatının kategorik bir tanımı olmaktan öte; oylumlu hayat fukarası, bir koca palavra abidesidir. Kirlenmiş siyasi yaşamının arınmaya giden yol haritası cebinde bulunmamaktadır.'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA TEPKİ

 

HDP'nin Anayasa ve siyasi partiler kanununun çerçevesini belirlediği sınırlarda faaliyet gösterdiğini ileri sürerek, kendi penceresinden HDP'yi meşrulaştırma gayreti güden İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP müdiresinin çantacısı Müsavat Dervişoglu'nun HDP'yi meşru olarak gördüğünü ifade etmesi hezeyanının ne kadar katmerleştiğini, dünyaya nasıl şaşı baktığını göstermektedir. Bak Musavat! Bu sözlerle ancak yürüme bandı üzerinde yol alırsın. Yürüdüğün zemin üstünde yere çakılır kalırsın.'' dedi.

 

ZİLLETİN FİNALİNİ HANGİ MÜREKKEPLE YAZACAKSINIZ?

 

Türkiye için sürekli tehdit oluşturan cümleler kuran muhaliflere tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Doymaz iştahları ruhlarında mühürlenmiş, zihninde zillet cephaneleri taşıyan, memleket için sürekli tehdit oluşturan, örgütlü harflerden cümleler kuran CHP-İP-HDPKK avaneleri!!! Hangi cila ile parlatacaksınız matlaşan yüzlerinizi? Hangi mürekkeple yazacaksınız zilletin finalini?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, muhaliflere tepki, finali hangi, mürekkep yazacak, ineceği durağı, çoktan geçti, MHP Haberleri, MHP, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı