Adana Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Haber Detayı
17 Nisan 2021 - Cumartesi 02:21 Bu haber 3388 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Adana Ülkü Ocakları, Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlara gıda kolisi ve yatak yardımında bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Kimsesizlerin kimi ve ihtiyacı olanların yardıma koşanı olmaya devam eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İlçe Ocak Başkanları ile birlikte organize ettiği kampanyalarla, Ramazan ayında ihtiyacı olanlara gıda kolisi ve yatak dağıtımı yaptı.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, yaptığı açıklamada, ''Her fırsatta yardımına koştuğumuz, sıkıntılı günlerinde yanlarında olduğumuz vatandaşlarımıza yardım etmek amacıyla, Adana Ülkü Ocakları olarak Ramazan ayında da organize olduk. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Daha önce ayakkabı ve giyecek yardımında bulunmuştuk. Ramazan ayında ise gıda yardımlarının yanında ihtiyacı olan ailelere yatak yardımında da bulunduk. Cenab-ı Allah vesile olanlardan razı olsun. Kampanyamıza emeği geçen Ocak Başkanlarımıza, Ülküdaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 'Ramazan Paylaşmaktır' düsturuyla, yüreklere dokunmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

YÜREĞİR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Ülkü Ocakları olarak Peygamber Efendimiz’in (SAV) 'Hayırda Yarışınız' sözünü şiar edilip başlatmış olduğumuz 'Yardım Eli' Kampamız kapsamında ihtiyaç sahiplerine yönelik ikinci etap Ramazan kolisi ve yatak dağıtımlarını gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah vesile olanlardan razı olsun.'' dedi.

 

POZANTI ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pozantı Ülkü Ocakları olarak Ramazan Paylaşmaktır düsturuyla hazırlamış olduğumuz yardım kolilerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize merkez mahallelerimizde dağıtmaya başladık. Cenab-ı Allah vesile olanlardan razı olsun.'' dedi.

 

SARIÇAM ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sarıçam Ülkü Ocakları olarak, Ramazan Paylaşmaktır düsturuyla hazırlamış olduğumuz yardım kolilerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık.'' dedi.

 

YUMURTALIK ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Yumurtalık Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Tatlısoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ramazan ayının başlaması nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak amacıyla 'Ramazan Paylaşınca Güzel' kampanyası başlattık. Yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Kampanyaya katılmak isteyenler 0 541 271 43 72 nolu telefondan bize ulaşabilir.'' dedi.

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'Ülkü YÜREĞİR İLÇ' görseli olabilir

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Bir mobilya ve yatak odası görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Bir ‎1 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎درP SARIÇAM ILÇE BAŞKANLIĞI‎'‎‎ görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve ayakkabı görseli olabilir

 

Bir şunu diyen bir yazı 'Ramazan PAYLAŞINCA GÜZEL Kumanya Bedeli 100₺ Ülkü YUMURTALK Yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımızın desteklerini beklemekteyiz İletişim 0541 271 4372 yumurtalikuo01 yumurtalikocak yumurtalikocak01 YUMURTAlık Ülkü OcAklARı' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Ramazan kolisi, gıda kolisi, yatak, ya
Yorumlar
Haber Yazılımı