MHP'den ABD Büyükelçisi İle Görüşen Akşener'e Tepki
Haber Detayı
16 Nisan 2021 - Cuma 02:23 Bu haber 3201 kez okundu
 
MHP'den ABD Büyükelçisi İle Görüşen Akşener'e Tepki
MHP, ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield ile görüşen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den ABD Büyükelçisi İle Görüşen Akşener'e Tepki

ABD Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield ile partisinin genel merkezinde basına kapalı olarak görüşen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Amirallerin bildirisinin yeni yayınlandığı ve darbe söylentilerinin ayyuka çıktığı bir dönemde yapılan görüşmenin manidar olduğunu söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN KARŞISINDA OLANLAR TÜRKİYE KARŞITLARINA GÖZ KIRPIYOR

 

Cumhur İttifakı, 15 Temmuz'da bizzat FETÖ'cü hainlere karşı vatanı savunan Türk milleti tarafından kurulmuştur. Odağında Türk milletinin ülküleri, hayalleri vardır ve dünyaya Ankara merkezli bakmaktadır. Zillet İttifakı ise Türkiye karşıtı her odağa göz kırpmaktadır.

 

ABD BÜYÜKELÇİSİ İLE KAPALI KAPILAR ARDINDA NE GÖRÜŞTÜNÜZ?

 

NATO'ya muvafık, AB'ye müsamahakâr davranan zilletin parçası İP, son olarak ABD Büyükelçisini kucaklamış, sözüm ona Genel Merkezlerinde misafir etmişlerdir. Bir buçuk saati aşan görüşmeden sonra ABD'nin Ankara Büyükelçisi ziyaretine sonlandırmıştır. Bu ziyaret anlamlı olmaktan ziyade manidar, doğru olmaktan ziyade eğri bir iştir. Amirallerin bildirisi yeni yayınlanmış, darbe söylentileri ayyuka çıkmışken bu ziyaretten maksat nedir? ABD'nin Ankara Büyükelçisiyle İP'in Müdiresi kapalı kapılar ardında ne görüşmüşlerdir?

 

ÜZERİNDE SORU İŞARETLERİ BARINDIRAN GÖRÜŞMENİN DETAYLARI MUTLAKA AYDINLIĞA ÇIKAR

 

Bu ziyaret, dağılmak üzere olan zilleti yeniden birleştirme çabası mıdır? Türk milletinden destek bulamayanlar, ABD'den mi medet ummaktadır? Yapılan görüşmenin detayları şayet sorunlu ve Türkiye muarızı şeyler barındırmıyorsa kamuoyuna paylaşılacak mıdır? Üzerinde çok soru işareti barındıran görüşmenin detayları, mutlaka aydınlığa çıkacaktır. Türk milliyetçileri her türlü iç ve dış oyuna karşı hazır haldedir. Eğer başka hesaplar yapanlar varsa bilsinler ki, ne yaparsanız yapın son sözü Türk Milleti söyleyecektir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Büyükelçi ile görüşen, sert
Yorumlar
Haber Yazılımı