Ak Parti'li Belediyeden MHP'ye Alparslan Türkeş Jesti
Haber Detayı
16 Nisan 2021 - Cuma 20:44 Bu haber 2866 kez okundu
 
Ak Parti'li Belediyeden MHP'ye Alparslan Türkeş Jesti
Ak Parti'li Belediye Başkanı, MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş hassasiyetiyle MHP'ye jest yaptı.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Belediyeden MHP'ye Alparslan Türkeş Jesti

MHP'li Belediye Meclis Üyelerinin teklifine olumlu bakan Ak Parti'li Mustafakemalpaşa Belediye  Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa'nın Hamidiye ve Yalıntaş mahallelerini birbirine bağlayan caddeye MHP'nin merhum Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in isminin verilmesi teklifini gündeme alarak, Belediye Meclisi'nde karar alınmasını sağladı.

 

AK PARTİ'Lİ BELEDİYE BAŞKANI KANAR'DAN AÇIKLAMA 

 

Belediye Meclisi'nde cadde değişikliği yapılması kararıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hamidiye Mahallesi belediye benzinliğinden başlayarak Yalıntaş Mahallesi'ne kadar devam eden Sanayi Caddesi'nin ismini meclis kararına binaen 'Alparslan Türkeş Caddesi' olarak değiştirdik. MHP İlçe Başkanı, kardeşim Ahmet Beygirci, yönetimi ve Ak Parti ilçe yöneticilerimizle birlikte Türk-İslam medeniyetinin mihenk taşlarının izlerini sürmeye, bu uğurda gayretle çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı '1 TABLDOT LOKANTASI DÜĞÜN ve CEMİYET YEMEKLE 05:32 065 TABLDOT LOKANTASI DUGUNCE 3 CEMIYET' görseli olabilir

 

Bir yol ve gökyüzü görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı, Mehmet Kanar, Alparslan Türkeş Caddesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı