MHP'li Avcı Saldırıların Artmasındaki Nedeni Açıkladı
Haber Detayı
02 Haziran 2021 - Çarşamba 16:20 Bu haber 3852 kez okundu
 
MHP'li Avcı Saldırıların Artmasındaki Nedeni Açıkladı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, salgın sürecinde başlayan normalleşme takvimiyle birlikte fiili çalışmalara tekrar hız ve yoğunluk verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı Saldırıların Artmasındaki Nedeni Açıkladı

İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle yaptığı istişare toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda alınan kararları ve verilen mesajları paylaşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Lider Devlet Bahçeli’nin halkın sokağa dökülmesinden medet uman emperyalizmin ezik temsilcilerinin oyunlarını bozduğunu belirterek, MHP ve Ülkücü Hareket'in Lideri Devlet Bahçeli'ye yapılan saldırıların artmasındaki esas nedenin bu olduğunu söyledi.

 

BAHÇELİ’NİN MESAJLARINI İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE PAYLAŞTI

 

İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle pandemi kurallarına uygun olarak bir araya gelen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında geçen hafta Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında verilen mesajları il yönetimiyle paylaşarak, yerel gündeme dair de istişarede bulundu. Başkan Avcı, pandemi kurallarının dikkate alınarak ziyaretlerin artırılması, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, MHP’nin gündeminin her vatandaşla paylaşılmasının önemine değindi.

 

FİTNE YARIŞINA GİRENLER HALKIN SOKAĞA DÖKÜLMESİNDEN MEDET UMUYOR

 

Türkiye'nin ihanet ve husumet cephesinin ortak hedefi olmaya devam ettiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türk Milleti’nin başını terörle eğemeyenler, piyonları vasıtasıyla ekonomide ve sosyal alanlarda kaos üretme çabasına hız verdiler. Çanakkale’de milletimize diz çöktüremeyen emperyalizmin ezik temsilcileri, sosyal medyada Pkk ile, Fetö ile işbirliği ve eşgüdüm halinde fitne yarışındalar. Halkımızın demokratik tercihini içlerine sindiremeyen gayri milli zihniyet, halkın sokağa dökülmesinden, devlet düzeninin sarsılmasından medet ummakta, anarşi ortamında koltuk kapma sevdasında.'' dedi.

 

MHP VE ÜLKÜCÜ HAREKET'İN LİDERİNE SALDIRILARIN ARTMA NEDENİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ancak Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli, husumet ve ihanet cephesinin tüm oyunlarını bozmakta, tüm tuzaklarını darmadağın etmektedir. Bugün her partiden sağduyu sahibi her vatandaşımızın desteğini alan, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e yönelik saldırıların artmasındaki asıl neden budur.'' dedi.

 

ZERRE ŞEPHEMİZ YOKTUR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''İblis’in uşağı zilletin hiçbir oyunu tutmayacak, kurdukları her tuzak ayaklarına dolanmaya devam edecektir. Yüce Allah’ın ordusu, İslam’ın sancaktarı Türk milletidir. Ülkümüz, ülkemizin ve milletimizin bekasıdır. Zerre şüphemiz yoktur; yolumuz hak, alnımız paktır, niyetimiz halis, amelimiz salihtir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin; Sayın Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, Milliyetçi Hareket’in yokluğunu göstermesin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, saldırıların, perde arkası, oyunları
Yorumlar
Haber Yazılımı