Adana'nın Tufanbeyli İlçesi Karantinaya Alındı
Haber Detayı
05 Nisan 2020 - Pazar 08:40 Bu haber 2808 kez okundu
 
Adana'nın Tufanbeyli İlçesi Karantinaya Alındı
Adana Valiliği, Tufanbeyli İlçesi'nin coronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'nın Tufanbeyli İlçesi Karantinaya Alındı

Adana Valiliği, coronavirüs salgınının yayılmasını ve vatandaşların hayatlarını tehdit etmesini engellemek amacıyla, İl Pandemi Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, Tufanbeyli İlçesi'nin 15 gün süreyle karantinaya alındığını açıkladı.

 

TUFANBEYLİ'NİN TÜM GİRİŞ ÇIKIŞLARI KAPATILDI

 

Adana Valiliği'nin Tufanbeyli İlçesi'nin karantinaya alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''İlimiz Tufanbeyli ilçesinde nüfusuna oranla koronavirüs (Covid-19) vaka sayısının beklenenden fazla görülmesi nedeniyle, bu virüsün yayılmasını ve bulaşmasını engelleyerek kontrol altına alınmasını sağlamak amacıyla Tufanbeyli ilçesi mülki sınırlarını kapsayacak şekilde ikinci bir karar alınıncaya kadar 15 gün süreyle bu ilçeye tüm giriş ve çıkışların durdurulmasına, kararın uygulanması adına ilçe kaymakamlığı koordinesinde tüm kurum ve kuruluşlarca gerekli tedbirlerin alınarak uygulanmasına ve emniyet ile jandarma kontrol noktalarında gerekli tedbirlerin alınmasına karar verilmiştir.'' denildi.

 

BAŞKAN ERGÜ: 15 GÜN SÜREYLE ALINAN KARAR HAYIRLI OLDU

 

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçenin karantinaya alınmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devletimizin aldığı tüm kararlar vatandaşlarımizın ve sağlığı içindir. Adana Valiliği'nce 15 gün süreyle alınan karar da hayırlı bir karar olmuştur. Her şey kontrol altında  endişeye mahal yok. Tüm kurumlarımızla ciddiyetle çalışıyoruz. Yeter ki Siz Evde Kalın. Sağlıcakla kalın.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana'nın, Tufanbeyli, İlçesi, Karantinaya, Alındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı