MHP'li Avcı: Türkeş Örnek Alınması Gereken Türk Büyüğüdür
Haber Detayı
04 Nisan 2020 - Cumartesi 21:28 Bu haber 4699 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Türkeş Örnek Alınması Gereken Türk Büyüğüdür
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Başbuğ Alparslan Türkeş'in örnek alınması gereken bir Türk büyüğü olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Türkeş Örnek Alınması Gereken Türk Büyüğüdür

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 23. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ömrünü vatanı ve milletinin birliğine vakfeden, geleceği öngören feraset sahibi bir lider olduğunu belirterek, her Türk vatandaşının örnek alması gereken bir Türk büyüğü olduğunu söyledi.

 

BAŞBUĞUMUZ ÖMRÜNÜ VATANIMIZ VE MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNE VAKFETTİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ömrünü vatanımızın, milletimizin birliği, huzur ve refahına vakfetmiş, 80 yıllık ömrünü aynı uğurda hep çile, cefa ile tüketmiş, Partimizin kurucu lideri büyük devlet adamı cennetmekan Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyoruz. Başbuğ Türkeş, ömrünün her anında, mensubu olmaktan onur duyduğumuz aziz Türk milletinin sonsuza dek hür ve mutlu olarak yaşaması, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi için mücadele verirken, aynı zamanda tüm Türk dünyasının da bağımsızlıklarını kazanmalarına yönelik bir strateji izledi. O, demokrasi aşığı bir liderdi ve her zaman demokrasinin yaşatılması, ihsan hak ve hürriyetlerinin korunması için çalıştı.'' dedi.

 

BAŞBUĞUMUZ GELECEĞİ ÖNGÖREN FERASET SAHİBİ BİR LİDERDİR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Başbuğ Alparslan Türkeş, geleceği öngören feraset ve basiret sahibi bir liderdir. İhanet ve husumete karşı sadece yaşadığı dönemde değil, istikbaldeki Türkiye’de de milliyetçi şuura sahip bir neslin en önemli ihtiyaç olduğu gerçeğini gören Başbuğumuz Alparslan Türkeş, bu gaye ile, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde varlığını sürdüren sarsılmaz iman erlerinin yetiştiği Ülkü Ocaklarını kurdu. Bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle Başbuğumuzun emanetlerine sahip çıkmanın, bıraktığı bayrağı yükseklerde dalgalandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi. 

 

BAŞBUĞUMUZ HER TÜRK VATANDAŞININ ÖRNEK ALMASI GEREKEN TÜRK BÜYÜĞÜDÜR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Başbuğ Türkeş milletimize sevdası, yüksek ahlakı, inancı, azmi, fedakârlığı, sabrı ve ülküsü ile her Türk vatandaşı için örnek alınması gereken bir Türk büyüğüdür. Bıraktığı mirası yaşamak ve yaşatmak hepimiz için milli ve kutlu bir görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle yad ettiğimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmetle, minnetle, tazimle anıyoruz. Yetiştirdiği ve aramızda olmayan aziz dava arkadaşları olan Şehitlerimize, büyüklerimize rahmetler diliyoruz.  Ruhları şad olsun!'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Avcı:, Türkeş, Örnek, Alınması, Gereken, Türk, Büyüğüdür,
Yorumlar
Haber Yazılımı