Kurtoğlu: Coronavirüsle Çaresizlik Sendromu Oluşturdular
Haber Detayı
04 Nisan 2020 - Cumartesi 17:37 Bu haber 2693 kez okundu
 
Kurtoğlu: Coronavirüsle Çaresizlik Sendromu Oluşturdular
Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, coronavirüsle korkutulan insanların çaresizlik sendromuna sokulduğunu söyledi.
GÜNDEM Haberi
Kurtoğlu: Coronavirüsle Çaresizlik Sendromu Oluşturdular

Küresel güçlerin siyasi ve ekonomik yönden ülkeler üzerindeki hakimiyet savaşları konusunda bir çok kitap yazan Akademisyen, ekonomist ve yakınçağ siyasi tarih uzmanı Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınından ölenlerin domuz gribinden ölenlerden fazla olmadığını belirterek, 50 yıldır endüstriyel gıda ve sebtetik ilaçlarla insanların bağışık sistemlerini yok eden küresel güçlerin günümüzde coronavirüsü günah keçisi ilan ettiğini ve öğretilmiş çaresizlik metoduyla insanların korkutulduğunu söyledi.

 

CORONAVİRÜS GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLDİ

 

Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''50 yıldır endüstriyel gıda-şeker ve 1.3 trilyon 'lık reçeteli sentetik ilaç endüstrisinin  'hasta etme/gri alan' politikası ve HAARP-CERN-Cep telefonu kaynaklı yüksek elekromanyetik bombardımanın tarumar ettiği bağışıklık sistemi. Günah keçisi Koronavirüs. Hangisi ölüm sebebi acaba?'' dedi.

 

CORONAVİRÜS İLE TAPINAKÇILAR DİJİTAL DİKTATÖRLÜK KURMAK İSTİYOR

 

Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, ''Bankacılık ve finans sisteminin kuruluşu tüccar bir topluluktan değil dini bir tarikattan doğmuştu. Tapınak Şövalyeleri Tarikatı. Koronavirüs ile Yeni Dünya Düzeni Tarikatı; bilgi-internet-sanal para ile yeni bir dijital diktatörlük kurmak istiyor. Tapınakçı/Banker destekli Rönesans bir para aklama -itibar hareketiydi. Para değerler sistemini değiştirmişti. 1950'lerden sonra doğum kontrol hapının seks için yaptığını bilgisayar para için yaptı: Parasal hafifmeşreplik çağı. Yeni değerler sistemi 'Virüs hayaleti' sanal paraya gebe.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS SONRASI TÜRKİYE GÖÇ DALGASIYLA KARŞILAŞABİLİR

 

Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, ''Esasen Koronavirüs sonrası, buğday-gıda sıkıntısı yaşaması muhtemel bölgeler Mezopotamya ve Sahraaltı ülkeleri/Fas-Tunus-Cezayir-Libya'dır. Bunun manası Türkiyenin çok riskli devasa göç dalgasıyla karşılaşma ihtimalidir. Türkiye için gıda su ilaç ve göçler milli güvenlik meselesi.'' dedi.

 

TV'LERDE MİLLET KORKUTULARAK ÇARESİZLİK SENDROMU OLUŞTURUYORLAR

 

Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, ''Koronavirüsle insanlar Psiko. Martin Seligman'ın 'öğretilmiş çaresizlik' sendromuna sokuldu. Kovid19 rakamları domuz gribinden fazla değil. Piskiyastrist ve sinirbilim Uzmanı Yalçın Güzelhan'ın ifadesiyle TV'lerde benim bilgim senin bilgini döver-ego savaşı ile millet korkutuluyor.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kurtoğlu:, Coronavirüsle, Çaresizlik, Sendromu, Oluşturdular,
Yorumlar
Haber Yazılımı