Adana'nın Merkezinde ve Yaylalarda MHP Rüzgarı Esti
Haber Detayı
07 Ağustos 2022 - Pazar 19:45 Bu haber 3361 kez okundu
 
Adana'nın Merkezinde ve Yaylalarda MHP Rüzgarı Esti
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Kurmaylar toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda İl merkezi ve yaylalarda saha çalışmalarına başladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'nın Merkezinde ve Yaylalarda MHP Rüzgarı Esti

MHP Adana İl Teşkilatında düzenlediği Kurmaylar toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda İl merkezinde ve yaylalarda vatandaşlarla buluşma toplantıları düzenleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, merkez ilçelerde yaptığı ziyaretlerin ardından Kozan Göller Yaylası'na çıkarma yaparak, adeta mini mitingleri andıran toplantılarda vatandaşlarla buluştu.

 

MHP ADANA İL TEŞKİLATINDAN STRATEJİK PLANLI ÇALIŞMALAR

 

MHP, Adana’da başlattığı stratejik planlı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. Geçen hafta kurmayların da katılımıyla bağlı kuruluşlarla istişare toplantısı düzenleyen, ardından merkez ilçeleri yerinde motive eden programlar yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk ile birlikte saha çalışmalarına da ağırlık veriyor. İl Divanı ve İl Yönetimi de programları koordine ediyor.

 

MHP HEYETİ GÖLLER YAYLASINDA

 

Varlı'nın Aladağ'da, Öztürk'ün Yüreğir'deki çalışmalarının ardından Başkan Avcı birlikte bu sefer Kozan Göller Yaylasına çıkarma yaptı. Avcı, Varlı ve Öztürk kahvehaneleri ve esnafı gezerek sohbet ettiler. Oldukça yoğun ilgi gören ziyaretler kimi yerlerde mini mitinge dönüştü. MHP kurmayları yerel ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular. İl Başkanı Avcı, sağlık hizmetleri, yol gibi alanlarda dile getirilen sorunlarla ilgili bürokratlarla anlık görüşmeler yaptı.

 

BÜNYAMİN AVCI: MHP VARSA; UMUT, HUZUR VE ÇARE VARDIR

 

Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Cumhuriyetin 100. yılında yapılacak 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket her zaman milletinin yanındadır. İllerde ve ilçelerde 'Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları' devam ederken, Sayın Genel Başkanımız '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı açık hava toplantılarına başlıyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızla beraberiz, bugün de burada sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Cumhur İttifakı ile Türkiye pek çok ülkeyi geride bırakan hızlı yükselişine devam ediyor. Bozguncu muhalefetin fitne tuzağına düşmeyin. Asla karamsar olmayın. MHP varsa milli duruş vardır. MHP varsa umut vardır. MHP varsa huzur vardır. MHP varsa çare vardır." dedi.

 

MUHARREM VARLI VE UĞUR  ÖZTÜRK'ÜN KONUŞMASI

 

Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, küresel güçlerin Türkiye’deki muhalefeti kullanarak yürüttüğü oyunlara dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MYK Üyesi Uğur Öztürk, bölücü terör örgütlerinin güdümündeki yapılarla işbirliği içinde oldukları gizlenemez hale gelen muhalefetin Türkiye'ye yıkımdan başka bir şey veremeyecekleri uyarısında bulundular. MHP heyeti, günün sonunda üç ayrı aileye taziye ziyareti gerçekleştirdikten sonra Göller Yaylası'ndan ayrıldı.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Kurmaylar toplantısında, aldığı kararlar, doğrultusunda, İl merkezi, yaylalarda, saha çalışmaları, başladı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı