MHP'li Yıldız'dan Muhalefet Partilerini Ti'ye Alan Sözler
Haber Detayı
06 Ağustos 2022 - Cumartesi 19:45 Bu haber 3728 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Muhalefet Partilerini Ti'ye Alan Sözler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalefet partilerinin son günlerdeki sessizliği konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Muhalefet Partilerini Ti'ye Alan Sözler

Yaklaşık 4 yıldır her fırsatta erken seçim taleplerini gündeme getiren muhalefet partilerinin son günlerdeki sessizliği konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, muhaliflerin aşama kaydettiğini ve zamanla hiç kabullenmedikleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne de alışacaklarını söyledi.

 

ERKEN SEÇİM İSTEYEN MUHALEFET PARTİLERİNİN SESSİZLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

 

2018 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin seçimlerinden aylar sonra erken seçim istemeye başlayan muhalefet partileri, yaklaşık 4 yıldır her fırsatta erken seçim taleplerini gündeme getirmişlerdi. Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını sürecinin sıkıntıları sürerken başlayan Rusya Ukrayna savaşının olumsuz etkileri Türkiye'yi etkileyince, fırsattan istifade etmek için harekete geçen muhalefet partileri, erken seçim taleplerinin dozunu iyice arttırmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, seçimlerin zamanında yapılacağına dair söylemlerini şimdiye kadar bir türlü anlamak istemeyen muhalefet partilerinin, son günlerde erken seçimden hiç bahsetmemesi dikkat çekti. 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin son günlerdeki sessizliğini ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhaliflerin aşama kaydettiğini ve zamanla hiç kabullenmedikleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne de alışacaklarını söyledi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MUHALEFETİ Tİ'YE ALAN SÖZLER

 

Erken seçim konusunda 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilerin son günlerdeki sessizliğini ti'ye alan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''6’lı masa müdavimleri, Cumhurbaşkanının sabit görev süresi boyunca beklemekten başka bir şanslarının olmadığını yeni anlamış olmalılar ki, ciddiyetten uzak erken seçim söylemini unuttular. Bu bile bir merhaledir. Zaman içinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini de öğrenecekler.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, muhalefet partileri, son günlerdeki, sessizliği, konusu, dalga geçti, tiye aldı, erken seçim, sistem tartışması, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı