MHP'li Çetinkaya: Türk Milletinin Aklıyla Alay Etmeyin
Haber Detayı
17 Ekim 2020 - Cumartesi 13:45 Bu haber 3404 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya: Türk Milletinin Aklıyla Alay Etmeyin
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Türk Milletinin aklıyla alay edilmesine sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya: Türk Milletinin Aklıyla Alay Etmeyin

Haber Türk TV'de yayınlanan Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı proğramına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Kürt kökenli vatandaşların oylarıyla ilgili sözlerini değerlendiren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Akşener'in geçmişteki söylediği sözler ile yeni sözlerini kıyaslayarak eleştirilerde bulundu.

 

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER NE DEDİ?

 

Veyis Ateş'in ''HDP'yi kapatmak terörle mücadelede bir katkı sağlar mı, kapatılmalı mı, kapatmak çözüm olur mu?'' sorusunu cevaplarken geçmiş yıllardaki kapatma davalarını uzun uzun anlatarak, kapatma konusunda bir türlü net cevap veremeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuyu başka bir boyuta taşıyarak, ''Kürtler eşittir HDP gibi bir kavram var buna katılmıyoruz. Kürtlerin her siyasi partiye oy verdiğini, verebeleceğini biliyorum. Kürtlerin de bir siyasi partinin veya bir başka siyasi partinin marabası gibi görülmesine şiddetle karşı çıkıyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ ÇETİNKAYA'DAN AKŞENER'İN SÖZLERİNE DEĞERLENDİRME

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı televizyon proğramında sözylediği sözleriyle ilgili değerlendirmede bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kürt siyasi hareketinin temsilcisi HDP demişti... Hanımefendi bugünde; 'Kürt’ler eşittir HDP gibi bir kavram var katılmıyorum. Şiddetle karşı çıkıyorum' demiş... İp sözcülerine yine yarın iş düştü. Nasıl olsa milletin aklıyla alay etmek, onlara göre çok kolay.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, Türk Milleti, Milletin aklı, alay etmeyin, kolay mı, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı