Adana'da Trafik Işıklarına EVDE KAL Yazısı Yazıldı
Haber Detayı
27 Mart 2020 - Cuma 15:29 Bu haber 2474 kez okundu
 
Adana'da Trafik Işıklarına EVDE KAL Yazısı Yazıldı
Adana İl Emniyet Müdürlüğü, trafik ışıklarına 'Evde Kal' yazarak coronavirüse karşı halkı uyardı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'da Trafik Işıklarına EVDE KAL Yazısı Yazıldı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, coronavirüs salgınına karşı halkın evde kalması konusunda farkındalık oluşturan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, trafik ışıklarına 'Evde Kal' yazısı eklenerek halkın sokağa çıkmayıp evde kalmasına yönelik uyarılar yapıldı.

 

ÖNLEMİNİ AL EVİNDE KAL ADANA

 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, coronavirüs tedbirleri kapsamında halkı evde kalmaya teşvik etmek amacıyla, kentin her alanına uyarıcı levhalar koyarak farkındalık oluşturuyor. Kentin birçok noktasında kayar ışıklı uyarı cihazları ve trafik ışıklarına eklenen uyarıcı sloganlarla vatandaşlara 'evde kal' çağrısı yapıldı. Otoban girişlerinde led levhalara 'Önlemini Al, Evinde Kal Adana' uyarısı yazıldı.

 

HEM EKİPLER UYARIYOR HEM SOSYAL MEDYADAN UYARICI YAZILAR PAYLAŞILIYOR

 

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin ana caddelerinde vatandaşların zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda megafonla uyarılar yapıyor. Kentin bir çok yerine konulan uyarıcı yazılar, Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait sosyal medya hesabından da sürekli olarak paylaşılarak halkın bilgilendirilmesi sağlanıyor.

 

KENTİN HER YERİNE UYARICI LEVHALAR YERLEŞTİRİLDİ

 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nün uyarılarında, 'Biz sizin için dışarıdayız, sizde bizim için evde kalın', 'Toplu taşıma araçlarını kullanırken sosyal mesafeyi koruyalım', 'Temas sıfır gönüller bir olsun', 'Zorunlu olmadıkça evde kal Adana', 'Evde kal, emniyette kal' sloganlar kullanılarak halkın evde kalmasına yönelik uygulamalar yapılıyor.

 

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, coronavirüs önlemleri kapsamında, drone destekli yapılan denetimlerde, 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik kontroller gerçekleştirerek, halkın yoğun olduğu bölgelerde vatandaşları toplu olarak bir arada bulunmamaları, salgın nedeniyle evlerinde kalmaları yönünde uyarılarda bulundu. Ayrıca, 155 Polis İmdat Hattını arayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların talepleri karşılanıyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana'da, Trafik, Işıklarına, EVDE, KAL, Yazısı, Yazıldı, , , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı