MHP'li Enginyurt: Coronavirüs Mağduruna Bir Aylık Maaşımı Veririm
Haber Detayı
27 Mart 2020 - Cuma 17:18 Bu haber 2408 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Coronavirüs Mağduruna Bir Aylık Maaşımı Veririm
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs tedbirlerinden dolayı mağdur olanlara yardım edilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Coronavirüs Mağduruna Bir Aylık Maaşımı Veririm

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs salgınına karşı mücadele konusunda Hükümete çağrıda bulunarak, sokağa çıkma yasağı konusunda net tavır göstermeleri gerektiğini, acilen sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi gerektiğini ve coronavirüs tedbirlerinden dolayı mağdur olanlara yardım için kampanya başlatılması gerektiğini söyledi.

 

HÜKÜMET NET TAVIR GÖSTERİP SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN ETMELİDİR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Süleyman Soylu'ya bir hatırlatma da fayda var. Sokağa çıkma yasağı uygulayacaksanız uygulayın. 'Olabilir, belki, yarın, yarından da yakın, her an mümkün' diyerek, sadece endişe yaratıyorsunuz. Ya vardır, ya yoktur. Kararınız net olsun. Çocuklarımıza sağlıklı bir Dünya bırakmak için #EvdeKal mak zorundayız. Gelecek nesillere zarar verme hakkımız yok. Onun için, sokağa çıkma yasağı ilan edilmelidir.'' dedi.

 

MAĞDUR OLANLARA YARDIM KAMPANYASI BAŞLATALIM. BİR AYLIK MAAŞIMI VERİRİM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Evine kapanan, geçim sıkıntısı çeken ve  kirasını ödeme sorunu yaşayanlara Devlet sahip çıkmalı. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, birlik, dayanışma ve yardımlaşma kampanyası başlatın. Olan olmayana vermeli. Bir aylık maaşım olan 20 bin TL'yi, bağışlamaya hazırım. Sağlıkçılar, Polisler, Zabıtalar, Postacılar, Telekomcular, Jandarmalar velhasıl Kamu canla başla mücadele veriyor. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenler, İmamlar, milyonlarca kamu görevlisi, gönüllü seferberlik başlatılmalı. Köyde, kentte ve mahallede muhtaçlara yardım edilmelidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt:, Coronavirüs, Mağduruna, Bir, Aylık, Maaşımı, Veririm,
Yorumlar
Haber Yazılımı