Yıldırım'dan Şehit Ağabeyine Küfreden Türkkan'a Tepki
Haber Detayı
06 Kasım 2021 - Cumartesi 09:56 Bu haber 3349 kez okundu
 
Yıldırım'dan Şehit Ağabeyine Küfreden Türkkan'a Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Şehit yakınına küfreden İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ve partisine çok sert tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Şehit Ağabeyine Küfreden Türkkan'a Tepki

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Şehit kardeşine küfretme alçaklığını gösteren hain Lütfü Türkkan ve İP'çilerin bundan sonra gittikleri hiçbir yerde huzur balamayacağını belirterek, Bozkurtların gözünün onların üzerinde, nefeslerinin enselerinde olacağını söyledi.

 

İYİ PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN'IN ŞEHİT AĞABEYİNE KÜFRETMESİ OLAYI

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde, 1997 yılında Bingöl'ün Gözer yaylasında çobanlık yaparken terör örgütü PKK'nın havan saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren, İyi Parti'nin HDP ile olan yakınlığına tepki göstererek, "HDP ile ne yapıyorsunuz?" diyerek bağırdı. Olaya müdahale eden Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı Şehit ağabeyi Tahir Gümren'in boynuna elini dolayan İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti'nin HDP ile yakınlaşıp kahvaltı yapmaya kalkışmasına tepki gösteren Şehit ağabeyi Tahir Gümren'e "Senin bacını s......'' diyerek küfretti. İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Şehit yakınına küfretmesi, tüm türkiye'yi ayağa kaldırırken, en sert tepki Ülkü Ocakları'ndan geldi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM'DAN İYİ PARTİ VE LÜTFÜ TÜRKKAN'A SERT TEPKİ

 

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bingöl'de, şehidimizin kardeşine küfretme alçaklığını gösteren hain Lütfü Türkkan ve İPçiler bilsin ki; bu saatten sonra gittiğiniz hiçbir yerde huzur bulamayacaksınız. Bozkurtların gözü üzerinizde, nefesi ensenizde olacaktır!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Şehit yakınına, küfreden Milletvekili, TBMM, Bingöl ziyareti, siyasetçi, tepkiler büyüdü, hakaret, Şehitlerimiz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı