MHP'li Büyükataman'dan Muhaliflere Sert Uyarı
Haber Detayı
05 Kasım 2021 - Cuma 20:03 Bu haber 2525 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Muhaliflere Sert Uyarı
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, teröristleri aklayıp temiz kağıdı vermeye yeltenen muhaliflere uyarılarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Muhaliflere Sert Uyarı

HDP'yi meşrulaştırma gayreti güden muhaliflerin, Apo'ya temiz kağıdı verip  günahsızlar listesine dâhil etmeye çalıştığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk Milletini ve Devletini hedef alan teröristlerin çizgisini görünmemek üzere silmeye muktedir olduklarını belirterek, zilletin temsilcilerini akıllarını başlarına alması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. 

 

HDP'Yİ MEŞRULAŞTIRMAYA ÇALIŞAN MUHALİFLER APO'YA TEMİZ KAĞIDI VERMEYE YELTENDİ

 

Zilletin temsilcileri, milletten kopup millet düşmanlarının sözcüsü hâline gelerek millî güvenlik sorunu olmaya başlamıştır. CHP ve İP, HDP’nin meşru ve makbul bir parti olduğunu iddia ile başladığı aklama süreçlerinde teröristbaşı Apo'ya temiz kâğıdı vermeye yeltenmiştir.

 

ÖCALAN'A SAYIN DEYİP GÜNAHSIZLAR LİSTESİNE DAHİL EDİYORLAR

 

Bir bakıyorsunuz… Sayın Genel Başkanımız için “İlginç bir savrulma içinde. Yıllarca teröristbaşı dediği Apo’ya yakında Sayın Öcalan diyecek.” iftirasını atan Heval Akşener, Siirt’te “Kürdistan” tabirini normal karşılıyor, “milletin kürsüsü”nden “Sayın Öcalan” deyiveriyor. Bir bakıyorsunuz… Batman’da düzenlediği mizansende Sayın Genel Başkanımızın güya terörist ilan ettiği sebzelerden bahseden CHP’nin cazgırı Özgür Özel, "devletimizin bekasını tehdit eden teröristbaşı karnabahar" ifadesiyle İmralı canisini günahsızlar listesine dâhil ediyor.

 

ZİLLETİN TEMSİLCİLERİ AKLINI BAŞINA ALMALIDIR

 

Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır! Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne ve aziz Türk milletinin birliğine kastetmek ancak ve ancak teröristlerin çizgisi olabilir ve kutlu Türk devleti o çizgiyi bir daha görünmemek üzere silmeye muktedirdir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, onları aklayıp, temiz kağıdı, vereceksiniz, aklınızı başınıza alın, sert uyarı, muhalifler, çizgiyi, tamamen, sileriz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı