Adana Ülkü Ocaklarından Akşener'e Tepki ve Tavsiye
Haber Detayı
06 Kasım 2021 - Cumartesi 11:33 Bu haber 3667 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocaklarından Akşener'e Tepki ve Tavsiye
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Şehit ağabeyine küfreden İyi Parti Milletvekilinin lideri Meral Akşener'e tavsiyelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocaklarından Akşener'e Tepki ve Tavsiye

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Meral Akşener'in her gittiği yere mutlaka Lütfü Türkkan'ı da götürmesi tavsiyesinde bulunarak, Şehit yakınlarına küfredenlerin gittikleri yerde huzur bulmamaları için Genel Başkan Yıldırım'ın bir sözüne baktıklarını söyledi.

 

İYİ PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN'IN ŞEHİT AĞABEYİNE KÜFRETMESİ OLAYI

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde, 1997 yılında Bingöl'ün Gözer yaylasında çobanlık yaparken terör örgütü PKK'nın havan saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren, İyi Parti'nin HDP ile olan yakınlığına tepki göstererek, "HDP ile ne yapıyorsunuz?" diyerek bağırdı. Olaya müdahale eden Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı Şehit ağabeyi Tahir Gümren'in boynuna elini dolayan İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti'nin HDP ile yakınlaşıp kahvaltı yapmaya kalkışmasına tepki gösteren Şehit ağabeyi Tahir Gümren'e "Senin bacını s......'' diyerek küfretti. İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Şehit yakınına küfretmesi, tüm türkiye'yi ayağa kaldırırken, en sert tepki Ülkü Ocakları'ndan geldi.

 

BAŞKAN KORKUT: İKİ DUDAĞINIZIN ARASINDAN ÇIKACAK BİR SÖZE BAKARIZ

 

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ''Bingöl'de, şehidimizin kardeşine küfretme alçaklığını gösteren hain Lütfü Türkkan ve İPçiler bilsin ki; bu saatten sonra gittiğiniz hiçbir yerde huzur bulamayacaksınız. Bozkurtların gözü üzerinizde, nefesi ensenizde olacaktır!'' sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanım emirleriniz doğrultusunda alçak Lütfü Türkkan ve avaneleri de Türkiye’nin hiçbir yerinde huzur bulamayacaklar. İki dudağınızın arasından çıkacak söze bakıyoruz.'' dedi.

 

BAŞKAN KORKUT'TAN AKŞENER'E TAVSİYE: YANINDAN HİÇ AYIRMA

 

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a gösterdiği tepkisini, Meral Akşener'e tavsiyelerde bulunarak devam ettiren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Önce 'Burası Kürdistan' diyene sessiz kal, ardından terörist başına 'Sayın' de, bugün de kapıdaki itin, alçak Lütfü Türkkan şehit ailesine küfretsin. Bu yaptıklarınızın bedelini aziz Türk  Milleti’nden misliyle alacaksınız İP'çi başı Meral! Bugün Bingöl'de yarın başka bir şehirde Büyük Türk Milleti’nin size öfkesiyle karşılaşacaksınız. Bindirme kıtalarla, fotoğraf oyunlarıyla bu işi başaramayacaksınız. Sana tavsiyem itin olan Lütfü Türkkan’ı sakın ola yanından ayırma! Haftaya programın ne acaba İP'çi başı Meral! Terörist Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yaparken yanında mutlaka Lütfü Türkkan itini de götürmelisin. Son zamanlarda yaptıklarınızdan dolayı FETÖ ve PKK tarafından ödüllendirilmelisiniz.'' dedi.
 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, Şehit ağabeyine, küfreden siyasetçi, sert tepki, önemli tavsiye, bir söze bakarız, yanından ayırma, sakın, Adana Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı