MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki
Haber Detayı
05 Kasım 2021 - Cuma 13:30 Bu haber 2024 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'yi suçlayıp erken seçim isteyeceğini iddia ederek, Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, aç tavuk misali buğday ambarında yem gıdıklayıp MHP aleyhine algı oluşturmaya çalışan Ahmet Davutoğlu'na, deşelediği geçmişten boş kursağını dolduracak tek siyasi hububatın çıkmayacağını söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Halktan teveccüh göremedikçe MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alarak, Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan ve kendince iktidar hayalleri kuran  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı açıklamada, ''Bu kış hayat pahalılığı dayanılmaz hale gelince suçlu kim sorusu sorulduğunda Bahçeli, 2002’de olduğu gibi 'Ben yapmadım onlar yaptı' diyerek Ak Parti’yi suçlayıp çekilecek ve erken seçimi tetikleyecek! Bu iktidar değişecek! iktidarda Gelecek Partisi olacak!'' dedi. Ak Parti'ye yönelik eleştirilerde bulunurken, ''Müflis tüccar eski defterleri karıştırır.'' diyen Ahmet Davutoğlu, esasen kendisininde müflis tüccar gibi sürekli olarak eski defterleri karıştırdığının farkında bile olmadı ya da kendisini ele vermiş oldu.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN AHMET DAVUTOĞLU'NA SERT TEPKİ

 

Öğrendik ki Serok Ahmet nam Ahmet Davutoğlu, aç tavuğun kendini buğday ambarında sanması misali, 57. hükümet döneminde yaşanan hadiseler arasında gıdaklaya gıdaklaya yem arayıp durmakta. 57. hükümet döneminde olup bitenleri bugüne tatbik etmeye çalışarak MHP’yi karalamaya yeltenen Ahmet Davutoğlu, son Twitter paylaşımlarından birinde de “Müflis tüccar eski defterleri karıştırır.” diyerek aslında kendini ele vermiş.

 

DAVUTOĞLU'NUN DEŞELEDİĞİ GEÇMİŞTEN KURSAĞINI DOLDURACAK HUBUBAT ÇIKMAZ

 

Neymiş? MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakından çekilip erken seçime kapı aralayacakmış. Vah Serok Ahmet vah! MHP aleyhinde algı oluşturayım derken deşelediğin geçmişten senin boş kursağını dolduracak tek siyasi hububat çıkmaz.

 

DAVUTOĞLU'NUN KEHANETLERDEN MEDET UMMAYA BAŞLAMASI NE ACI

 

Bir zamanların afili bilim adamı(!) Davutoğlu’nun, Ak Partideki sükût ve azlinden sonra ilmî verilere dayalı gelecek öngörüleriyle gerçekçi tahminleri bırakıp kehanetlerden medet ummaya başlaması ne acı! Öyle görülüyor ki çok başlı zillet ittifakının muhtaç olduğu müneccimbaşılığı misyonunu, geleceği olmayan yaprak partisinin başkanı Davutoğlu üstlenmiş. ABD’deki Cadılar Bayramı’na katılsaydı bari.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Cumhur İttifakı, fitne sokmak, MHP, Devlet Bahçeli, siyasetçi, buğday ambarı, iktidar, müflis tüccar, misali
Yorumlar
Haber Yazılımı