Yıldırım'dan Adana Olaylarına Yönelik Sert Açıklama
Haber Detayı
27 Mart 2022 - Pazar 09:49 Bu haber 4742 kez okundu
 
Yıldırım'dan Adana Olaylarına Yönelik Sert Açıklama
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Alparslan Kuytul gibi Türk İslam düşmanlarının suratına Ülkücülerin cevabının tokat gibi çarpacağını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Adana Olaylarına Yönelik Sert Açıklama

Furkan Vakfı'nın Adana'da başlattığı kalkışmaya yönelik görevini layıkıyla yapan Hilal Bıyıklı Polisler üzerinden MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Devletin Kurumlarını zan altında bırakmaya çalışan Alparslan Kuytul'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücülerin Türk İslam düşmanı Alparslan Kuytul'a pabuç bırakmayacağını söyledi.

 

FURKAN VAKFI'NIN ADANA'DA DÜZENLEDİĞİ İZİNSİZ GÖSTERİ

 

Alparslan Kuytul'un kurucusu olduğu Furkan Vakfı'nın, tutuklu 8 üyesi için organize ettiği örgütlü kalabalık grupların Adana'da farklı noktalarda yürüyüş ve eylem yapmak istemesi, uyarılara rağmen polisi taciz edip direniş göstermesi üzerine çıkan arbedede 37 polis memuru yaralanmıştı. Furkan Vakfı'nın, Adana'da düzenlediği izinsiz gösteriye sert müdahalede bulunan polislere yönelik linç kampanyası başlatan terör örgütleri, bazı siyasetçiler ve solak medyalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valisi ve Adana Emniyet Müdürü'nün istifasını istemişlerdi.  

 

ALPARSLAN KUYTUL MHP HAKKINDA NE DEDİ?

 

Furkan Vakfı'nın Adana'da başlattığı kalkışmaya yönelik görevini layıkıyla yapan polislere, Bürokratlara ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Alparslan Kuytul, Deutsche Welle'den Nevşin Mengü'ye verdiği beynatta, ''Bu son hadisede, olayı tamamen MHP üstlendi. Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu bilmeyen yok. Zaten bize saldıran polislerin hepsinin bıyığından da MHP'li oldukları belliydi. Özel bir ekip kurmuşlar, hepsi aynı görüşte. Baştan beri biz bu işin içerisinde kendine devlet diyenlerin olduğunu biliyoruz. Ak Parti gücünü kaybetti, Türkiye'de gücün kimlerin elinde olduğu da bellidir.'' dedi.

 

İÇİNDE ERİK KURUSU OLANLAR KİNLERİNİ KUSMAK İÇİN SIRAYA GİRDİ

 

Adana'daki olaylara ilişkin MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi suçlamaya kalkışan Furkan Vakfı'nın kurucusu Alparslan Kuytul'un ağzıyla konuşan terör örgütleri, solak medyalar ile Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi siyasetçiler, aynı yerden işaret almışcasına içlerindeki erik kurusunu kusmak için benzeri ifadelerle MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. MHP tarafından Alparslan Kuytul ve destekçilerine gereken cevap verilmesine rağmen, hala konunun gündemde tutulması üzerine açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücülerin Türk İslam düşmanı Alparslan Kuytul'a pabuç bırakmayacağını söyledi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN FURKANCI İSYANINA DEĞERLENDİRME

 

Türk İslam düşmanı Alparslan Kuytul'un izinsiz gösterilerle devlete başkaldırma eyleminin Türk Polisi tarafından durdurulması konusunda değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''FETÖ taktikleri ile sokakları karıştırmaya çalışan, pkknın talimatlarını sokakta uygulayan, Türklük ve İslamiyet düşmanı çapsız Alparslan Kuytul haddini aşarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi ve kahraman polislerimizi aklınca hedef almış. Bu din tacirlerinin, provokatörlerin kanunsuz eylemlerine Türk polisi yerinde müdahale etmiş ve devletimizin gücünü, fesat yuvanın karanlık emelli elemanlarına sonuna kadar hissettirmiştir.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLER, TÜRK İSLAM DÜŞMANI ALPARSLAN KUYTUL'A PABUÇ BIRAKMAZ

 

FETÖ taktiğiyle Adana sokaklarını karıştırdıktan sonra görevini yapan Hilal Bıyıklı Polisler üzerinden MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan Alparslan Kuytul'un pabucunu sahiplerinin kucağına atacaklarını belirten Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Vatanı için canını siper eden kahraman polislerimize karşı provokasyonlarında kadın ve çocukları siper etmek, sosyal medyadan atıp tutmakla zihinleri yıkamaya çalışmak adiliktir. Türk-İslam düşmanı, vatan düşmanı rezil Alparslan Kuytul, senin o beş para etmez suratına Milliyetçi-Ülkücü Hareketin cevabı tokat gibi çarpar, tükürülen suratı aynada görürsün. Milliyetçi-Ülkücü Hareket sana pabuç bırakmayacağı gibi pabucunu da sahiplerinin kucağına atar.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Adana olayları, Türk İslam düşmanı, provokasyon, pabuç bırakmayız, tokat gibi cevap, Ülkücü, MHP, Türk Polisi
Yorumlar
Haber Yazılımı