MHP'li Varlı: MHP Adana'da En İddialı Siyasi Partidir
Haber Detayı
27 Mart 2022 - Pazar 12:21 Bu haber 2135 kez okundu
 
MHP'li Varlı: MHP Adana'da En İddialı Siyasi Partidir
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 2023 ve 2024 seçimlerinde Adana'nın en iddialı siyasi partisinin MHP olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı: MHP Adana'da En İddialı Siyasi Partidir

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Adana İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Meclis çalışmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulunduğu yemekli toplantıda, Seçim Kanunu Değişikliği Teklifi'nin temsilde adaleti güçlendirici sonuçları olacağını söyledi.

 

MUHARREM VARLI: HER PARTİ HAK ETTİĞİ KADAR MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın sürekli istişare halinde olan  Cumhur İttifakı'nın Adana'da başarıya odaklanması konusunda ve MYK Üyesi Uğur Öztürk'ün Seçim Kanunu Değişikliği Teklifi hakkında sunumlar yaptığı yemekli toplantıda konuşan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Seçim Kanunu’nda yapılan değişiklik sonucunda baraj yüzde 7’ye düşürülürken, artık her parti hak ettiği kadar, yani aldığı oy oranına göre milletvekili çıkarabilecek. Seçim Kanunu haksızlığı giderecek. Oy oranı düşük partilerin önündeki engeller de kaldırılmış olacak. Ayrıca, Seçim Kurulu Başkanları da birinci sınıf hâkimler arasında kura ile belirlenecek. Gayet demokratik bir yarışın şartlarını temin eden bu yasa değişikliği bir partinin lehine veya başka bir partinin aleyhine değil.'' dedi.

 

SÜREKLİ SAHADA VE HALKIN İÇİNDEYİZ

 

2023 ve 2024 seçimlerine yönelik Adana'da en iddialı siyasi partinin MHP olduğuna dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''MHP olarak Adana’da gücümüzü artırmaya devam ediyoruz. Adana’da bayrağımızı yeniden burçlara dikme hedefiyle çalışıyoruz. Sürekli halkın içindeyiz. Hep sahadayız; esnafımızı, çiftçimizi dinliyoruz. Hissedilen tüm olumsuzluklar birer birer çözüme kavuşacak. Muhalefetin fitne ve yalanlarına karşı doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız engel yok.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, 2023 ve 2024 seçimleri, Adana, en iddialı, siyasi parti, MHP, yemekli toplantı, Bünyamin Avcı, Yönetim Kurulu
Yorumlar
Haber Yazılımı