MHP'li Bülbül'den Muhalefeti Denize Döken Açıklama
Haber Detayı
26 Mart 2022 - Cumartesi 11:52 Bu haber 2512 kez okundu
 
MHP'li Bülbül'den Muhalefeti Denize Döken Açıklama
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP'yi Atatürkçülük üzerinden vurmaya kalkışan muhalefeti tuş etti.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül'den Muhalefeti Denize Döken Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çanakkale Köprüsü'nü hazmedemeyenlere yönelik yaptığı eleştiriler üzerine, Ak Parti ile birlikteliğinden dolayı MHP'yi Atatürkçülük üzerinden vurmaya kalkışan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, CHP'nin Atatürk ile bağlarını kopardığını örneklerle anlatarak cevap verdi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, ÇANAKKALE VE MUHALEFET HAKKINDA NE DEDİ?

 

Atatürk ve Çanakkale üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmaya yeltenip 1915 Çanakkale Köprüsü’nü eleştiren muhalif cenahın esas derdini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılmasındaki amacı, Çanakkale Zaferi’nin Atatürk ile değil, köprü ile anılması olduğunu iddia eden çürük kafaların işi gücü yapılan her esere, her milli başarıya kulp takmak, iftira atmaktır. Bu zihniyet sahiplerini tanıyoruz, asıl dertleri Çanakkale Zaferi’dir. Asıl meseleleri kıyılarımıza yanaşan zalimlerin def edilmesidir. Bu tarihi hezimetin kuyruk acısını çekiyorlar.'' demişti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çanakkale Köprüsü'nü hazmedemeyenlere yönelik yaptığı eleştiriler üzerine, hala Atatürkçü olduklarını ispat etmeye çalışan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'nin Ak Parti ile olan birlikteliğini Atatürkçülük üzerinden sorgulamaya kalkıştı. CHP'nin PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile olan birlikteliğini hatırlatan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, CHP'nin Atatürk ile bağlarını kopardığını örneklerle anlattı. 

 

MHP'Lİ LEVENT BÜLBÜL'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

Yine Bühtan yine Özgür Özel! Her basın toplantısında MHP'ye ve Liderine dil uzatarak boyunun uzamasını bekleyen Özgür Özel küçüldüğünün farkında değil. MHP, hayatının hiçbir döneminde boş konuşmaz, ağzına ne gelirse söylemez, küfür etmez. MHP ne zaman ne söylemişse Türk milletinin yüksek menfaatleri, devletimizin ve milletimizin selameti için söylemiştir. Malum olan bu hususu CHP yönetimine ispat etmeye çalışmak zuldür. Çünkü CHP yönetiminin gözü kararmış, pusulası şaşmıştır. Millet ve devlet yararına ne yapılırsa yapılsın görmezden gelip bunlara kara çalmak CHP'nin alışkanlığı haline gelmiştir.

 

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ YAPILINCA PANİĞE KAPILDILAR

 

Bu açıdan bakıldığında, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden, milletimiz gibi gurur duymak varken hasetlenmek niye? diye CHP'ye sormak artık beyhudedir. CHP ve şürekası, Türkiye'nin gücüne güç kattığı, itibarının yükseldiği, milletinin gururlandığı bir gelişme olduğunda paniğe kapılmakta, karalar bağlamakta ve derhal sabotaja yeltenmektedir. Bir siyasi yapı millet mutlu olduğunda üzülüyorsa, millet zorda ve mutsuz olduğunda da fırsat bu fırsat deyip el ovuşturuyorsa, bu yapının milletimize hizmet etmek gibi bir iddiası olabilir mi?

 

ATATÜRK İLE KENDİLERİNİ AYNI TARAFTA GÖSTERMELERİ İKİ YÜZLÜLÜKTÜR

 

Hele hele kendisini Kartal İstimbotunun ucunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarıyla aynı tarafta göstermek iki yüzlülük değil de nedir? Türk milletine, Atatürk'ün sağlığında kan kusturan; devlet, hukuk tanımayan teröristleri kahraman ilan eden CHP'dir. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak ederek, cezaevinde bulunan Demirtaş'ı serbest bırakmak için seferber olan CHP'dir. 15 Temmuz hain darbe girişimini tiyatro ilan ederek şehit ve gazilerimizin kemiklerini sızlatıp, FETÖ’nün ekmeğine yağ süren CHP'dir.

 

TÜRKİYE KARŞITI TUTUM VE EYLEMLERİ

 

Türkiye'yi yabancı büyükelçiliklere mektup yazarak şikayet eden, beyaz saraydan demokrasi dilenen CHP'dir. Mavi vatan kavramını yayılmacı bir kavram olarak gören ve karşı çıkan CHP'dir. PYD/YPG'yi yani Suriye PKK'sını vatanını koruyan kahramanlar olarak kabul eden CHP'dir. Suriye/Irak'ta sınırötesi terörle mücadele operasyonlarına izin veren tezkereye HDP ile kol kola girerek hayır diyen CHP'dir. Türk ordusunu Suriye'de işgalci, Libya'da lejyoner ilan eden CHP'dir.

 

ATATÜRK SİZİ DENİZE DÖKTÜKLERİYLE BİRLİKTE GÖNDERİRDİ

 

TTB merkez birliğini PKK ve FETÖ ile birlikte bağrına basan, zehirli faaliyetlerini destekleyen CHP'dir. Emin ol Özgür Özel; bu halinizle Gazi Mustafa Kemal Atatürk sizi, bırakın Kartal İstimbotunun ucunda yanına kabul etmeyi, kıçında dahi oturmanıza izin vermezdi. Bununla da kalmaz denize döktükleriyle beraber sizi de gönderirdi!

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Muhammed Levent Bülbül, Atatürkçülük, 1915 Çanakkale Köprüsü, muhalefet, denize döktü, eleştiriler, Devlet Bahçeli, MHP, tarih
Yorumlar
Haber Yazılımı