MHP'li Taytak'tan MHP Düşmanlığı Yapanlara Sert Tepki
Haber Detayı
20 Ağustos 2020 - Perşembe 10:39 Bu haber 3367 kez okundu
 
MHP'li Taytak'tan MHP Düşmanlığı Yapanlara Sert Tepki
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP sayesinde siyasete girip de her devrin adamı olanların MHP düşmanlığı yapmasına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak'tan MHP Düşmanlığı Yapanlara Sert Tepki

MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, siyaset sahnesine MHP sayesinde çıkan Namık Kemal Zeybek gibilerin MHP düşmanlığı yapmasının moda haline geldiğini belirterek, Gaipten haber almış gibi MHP'nin oylarını açıklayanları hüsrana uğramaktan vazgeçmeyeceklerini söyledi.

 

MHP SAYESİNDE SİYASETE GİRİP HER DEVRİN ADAMI TİPLERİN MHP DÜŞMANLIĞI MODA OLDU

 

Siyasete MHP'de başlayıp, 1980 yılından sonraki dönemlerde ANAP, DYP, MHP, BBP ve DP saflarında siyaset yapan Namık Kemal Zeybek'in, MHP'nin son dönemde yükselişi gerçekçi anketlerde görüldüğü halde MHP düşmanlığı yaparak MHP'nin oylarını düşük göstermeye çalışmasına sosyal medyadan cevap veren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Siyaset sahnesine MHP sayesinde çıkanların MHP düşmanlığı son zamanların yeni modası oldu. Namık Kemal Zeybek gibi her kapıda gezen, her devrin adamı tipler, siyasi kıblesi olmayan zihniyetler partimizin adını dillerinden düşürmüyorlar.'' dedi. 

 

ZEYBEK GİBİLERİ HÜSRANA UĞRATMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Gaipten haber almış gibi MHP'nin oy oranını açıklayanlar, seçim akşamları hüsrana uğramaktan bıkmadı, bizler de Namık Kemal Zeybek gibileri hüsrana uğramaktan vazgeçmeyeceğiz.'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, Namık Kemal Zeybek, MHP oyları, MHP düşmanlığı, düşmanlık yapanlar, MHP haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı