Ülkü Ocakları Z Kütüphanelerini Hizmete Sundu
Haber Detayı
21 Haziran 2021 - Pazartesi 10:21 Bu haber 2737 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Z Kütüphanelerini Hizmete Sundu
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ile birlikte Z-Kütüphaneleri açılış törenine katıldı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Z Kütüphanelerini Hizmete Sundu

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın düzenlediği proğramlara katılmak üzere Eskişehir'de bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Eti Sosyal Bilimler Lisesi Şehit Gün Sazak Z-Kütüphanesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesi Galip Erdem Z-Kütüphanesi’nin açılışını yaptıktan sonra Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

 

Z-KÜTÜPHANELERİ AÇILIŞ TÖRENLERİ

 

Eskişehir Vali Yardımcısı Okan Leblebicer, Odunpazarı Kaymakamı Hakan Bilgin, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy ile birlikte Z-Kütüphanelerinin açılışını yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı açıklamada, ''Modern teknoloji destekli, içerisinde elektronik ve sesli kitaplarla zenginleştirilmiş Z-Kütüphaneleri Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığımızın öncülüğünü yaptığı çalışmayla bilim dünyamıza kazandırılmıştır. Gençlerimizin azami ölçüde faydalanmasını temenni eder; Eti Sosyal Bilimler Lisesi Şehit Gün Sazak Z-Kütüphanesi ve Borsa İstanbul Fen Lisesi Galip Erdem Z-Kütüphanesi’nin milletimize hayırlı olmasını dilerim.'' dedi.

 

YILDIRIM'DAN KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ ZİYARETİ

 

Z-Kütüphaneleri açılışını yapmak için geldiği Eskişehir'de Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'ni Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı yönetiminde bulunan ülküdaşlarımızla ziyaret ederek, Türk Dünyası'nın zengin kültür mirasını yakından inceleme fırsatı bulduk.'' dedi.

 

MHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ SAZAK'TAN AÇIKLAMA

 

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yapılan Z-Kütüphanesine adı verilen Gümrük ve Tekel eski Bakanı Ülkücü Şehit Gün Sazak'ın yeğeni olan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, yaptığı açıklamada, ''Kutlu Ocağımız tarafından ETİ Sosyal Bilimler Lisesi'ne kurulan Şehit Gün Sazak Z-Kütüphanesi'nin açılışını Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ve Eskişehir Teşkilatlarımızla beraber yaptık. Bu kütüphanemiz âlim yetiştirecek. Şehidimizin kanı ve âlimin mürekkebini aynı seviyede gören bir ırkın evladıyız. Âlim yetiştirmemiz gerekiyor. Doğru bilgi, doğru insanlarla yetiştirdiğimiz çocuklarımız memleketimizin temeli, esası olacaktır. Âlimlere ihtiyacımız var, iyi, doğru bilgilerle yetişmiş Türk insanına ihtiyacımız var. İnşallah bu kütüphanemiz bu tür evlatlarımızın yetişmesine vesile kılacaktır. Burada emeği geçen işçisinden, öğretimcisinden, temizleyeninden, kitapları yerleştirenlerden, kitapları gönderenlerden herkesten Allah razı olsun diyorum, haklarını helal etsinler. İnşallah kütüphanemiz en iyi şekilde hakkını verecek, evlatlarımız yetiştirecektir." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Z Kütüphanesi, açılış töreni, Ülkücü Şehit, Gün Sazak, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı