MHP'li Özarslan: Gökkuşağı Koalisyonunu Yeneceğiz
Haber Detayı
19 Haziran 2021 - Cumartesi 16:37 Bu haber 2632 kez okundu
 
MHP'li Özarslan: Gökkuşağı Koalisyonunu Yeneceğiz
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MHP, Devlet Bahçeli ve Türklüğü hedef alan Gökkuşağı Koalisyonunun kısa zamanda yerle bir edileceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan: Gökkuşağı Koalisyonunu Yeneceğiz

Son zamanlarda muhtelif medya mensuplarının, Atatürk, Cumhuriyet, Türk millî kimliği, üniter ulus devlet kavramları üzerinden MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye saldırılarının artmasındaki zamanlamaya dikkat çeken MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Türkiye'nin değişik araçlarla kuşatılmak istediği bir zamanda enternasyonalist ve kozmopolit ittifakın bir kez daha hareketlendiğini belirterek, Türk Milletinin gökkuşağı koalisyonunu kısa süre içinde yine yerle bir edeceğini söyledi. 

 

MHP VE LİDER BAHÇELİ'YE YAPILAN SALDIRILAR TESADÜFEN YAPILMADI 

 

Son dönemde, muhtelif kalemşörlerin MHP'ye ve Genel Başkanımıza yönelik saldırıları dikkat çekmektedir. Özellikle "Atatürk, Cumhuriyet, Türk millî kimliği, üniter ulus devlet" odaklı saldırılar, bir tesadüf değildir. MHP'yi ve Genel Başkanımızı bu kavramlar yoluyla hedef almak, zamanda ve mekânda sınır tanımayan Büyük Ülkü Davası'nı da hedef almaktır. Büyük Ülkü Davası ise Türklüğün bütün maddî ve manevî değerlerini kuşatan bir dünya görüşüdür.

 

TÜRKİYE'NİN KUŞATILMAYA ÇALIŞILDIĞI BİR DÖNEMDE MHP'YE SALDIRININ ARMASI MANİDAR

 

Bahsi geçen kavramlar üzerinden yapılan saldırılar, kadim dönemden bugüne varlığını koruyan Türk kimliğini alenen tahkir etmek anlamına gelmektedir. Her ne kadar saldırıların Türk toplumu nezdinde bir karşılığı olmasa da söz konusu kalemşörlerin ısrarlı tutumları, zamanlama itibarıyla dikkat çekicidir. Türkiye'nin değişik araçlarla kuşatılmak istediği bir zamanda, Türk siyaset ve devlet hayatına bu değerler üzerinden yön veren MHP'nin ve Genel Başkanımızın hedef alınması, enternasyonalist ve kozmopolit ittifakın bir kez daha hareketlendiğini göstermektedir.

 

TÜRK MİLLETİ GÖKKUŞAĞI KOALİSYONUNU YERLE BİR EDECEK

 

Bu kirli ittifakın üyeleri arasındaki ideolojik farklılıkların sadece bir detay olduğu anlaşılmaktadır. Bizim için şaşırtıcı olmayan bu durum, bahsi geçen ittifakın içinde yer alan ve "yerlilik-millîlik" iddiasında bulunanların samimiyetsiz olduğunu, bir kez daha göstermiştir. Şaşmaz bir hüküm verici olan zaman, bu gökkuşağı koalisyonunu kısa süre içinde yine yerle bir edecek ve Türk Milleti, Ülkücü Hareket'in ve onun yegâne siyasî temsilcisi MHP'nin tutumunu bir kez daha takdir edecektir. Az kaldı, bekleyin.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Bahadır Bumin Özarslan, MHP, Devlet Bahçeli, Gökkuşağı Koalisyonu, yeneceğiz, Türk Milleti, az kaldı, bekleyin
Yorumlar
Haber Yazılımı