Adana'daki Aşiret Gruplarının MHP'ye Katılma Nedeni
Haber Detayı
21 Haziran 2021 - Pazartesi 11:19 Bu haber 7739 kez okundu
 
Adana'daki Aşiret Gruplarının MHP'ye Katılma Nedeni
Adana'daki Aşiret gruplarının partilerinden istifa ederek neden MHP'ye katıldığı belli oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'daki Aşiret Gruplarının MHP'ye Katılma Nedeni

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın sahaya inme kararının ardından harekete geçen tüm Teşkilatların çalışmaları, MHP'ye yeni üyeler kazandırılması açısından olumlu neticelerini verirken, Yüreğir İlçesi'nde yaşayan Aşiret gruplarının partilerinden istifa ederek neden MHP'ye katıldığı belli oldu.

 

SAHAYA İNEN MHP'Lİ YÖNETİCİLER VATANDAŞLARI AYDINLATTI

 

MHP Adana İl Yönetimi, MHP İlçe Başkanları, MHP'li Belediye Başkanları ve MHP'li Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantıları yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, salgın sürecinde normalleşme takviminin başlamasıyla sahaya inme kararı almıştı. Sahaya inerek, her kesimden insanlarla ülke gündemine dair konularda sohbet eden ve muhalif kesimin yıkıcı ve bölücü propagandalarla Türk Milletine ve Devletine karşı oynadığı oyunları anlatan MHP'li yöneticiler, algı operasyonlarıyla kafası karışan vatandaşları aydınlatmada başarılı oldu. Ülke gündemine dair gerçekleri öğrenen vatandaşlar, MHP'nin Ülkenin bekasına yönelik hamlelerini ve birlik beraberliği sağlamak için gösterdiği gayretleri anlamaya başladılar. 

 

MHP ADAN İL BAŞKANI AVCI'DAN TOPLU KATILIM DEĞERLENDİRMESİ

 

Teşkilatların sahaya inmesinin olumlu neticeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin İl Başkanları Toplantısındaki mesajlarını ilettiğimiz, tüm birimlerimizle yaptığımız istişare toplantılarının ardından aldığımız sahaya inme kararının olumlu neticelerini almaya başladık. Farklı siyasi partilerden istifa ederek, MHP'ye geçme kararı alan arkadaşlarımıza partimize güç kattıkları için teşekkür ediyorum. 'Önce ülkem ve milletim' diyen iradeye destek veren herkesten Allah razı olsun.'' dedi.

 

MHP'YE GEÇEN AŞİRET GRUPLARINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

MHP'li yöneticilerin azimli çalışmalarının olumlu yansımaları Yüreğir İlçesi'nde kendisini gösterdi. Yüreğir’in Yunusoğlu Mahallesi’nde muhalefete mensup farklı siyasi partilerden 60 kişi MHP saflarına geçiş yaptı. Çoğunluğu çiftçi ve esnaf oluşan çeşitli aşiretlere mensup aileleri temsil eden Ramazan Aslan, Ali Çevik, Musa İpekli, Emin Ergin ve Fettah Yeşil, MHP'yi neden tercih ettiklerini, ''MHP’nin birlik, beraberlik, kardeşlik yolunda verdiği haklı mücadelenin farkındaydık. Ancak, ekmeğini yediğimiz ve havasını soluduğumuz ülkemize yönelik oynanan oyunlar konusunda sizlerin anlattıklarından sonra MHP'ye destek vermek, vatani bir görev haline geldi.'' sözleriyle açıkladılar.
  

Resim

 

Bir 18 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Yüreğir, toplu katılım töreni, MHP katılma nedeni, Aşiret grupları, sahaya inme kararı, tercih nedeni, beka sorunu
Yorumlar
Haber Yazılımı