Ülkü Ocakları'ndan Eş Zamanlı Fidan Dikme Kampanyası
Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 11:46 Bu haber 6639 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Eş Zamanlı Fidan Dikme Kampanyası
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ülke genelinde tüm Teşkilatların eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği kampanyada yüz binlerce fidan dikildiğini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Eş Zamanlı Fidan Dikme Kampanyası

Terör örgütleri tarafından kundaklanarak yakılan ormanları yeniden yeşertmek için harekete geçen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülke genelindeki tüm Ülkü Ocakları Teşkilatlarının eş zamanlı katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikme kampanyası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN DOĞUMUNUN YILDÖNÜMÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK

 

Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıl dönümü nedeniyle Ülkü Ocakları'nın başlattığı fidan dikme kampanyası hakkında bilgilendirme yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıl dönümü münasebetiyle liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 'Orman berekettir, havadır, hayattır, yurttur, yuvadır.' sözünü şiar edinerek Türkiye’nin dört bir yanında yüz binlerce fidanı toprakla buluşturduk.'' dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN KUNDAKLADIĞI ORMANLARI YENİDEN YEŞERTİYORUZ

 

Terör örgütleri tarafından kundaklanarak yakılan ormanları yeniden yeşertmek için harekete geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, kampanyaya katılan Teşkilatlara teşekkür ettiği açıklamasında, ''Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olan Ülkü Ocakları, emperyalist ülkelerin maşası pkk terör örgütünün hain sabotajlarıyla kundaklanan ormanlarımızı tekrardan yeşerterek tüm dünyaya örnek bir seferberlik başlatmıştır. Ülkü Ocakları, çevrecilik çalışmalarını arttırarak sürdürecektir. Yetişecek her bir ülküdaşım hem çevresinin hem ülkesinin hem de insanlık aleminin teminatıdır. Yurdumuzun, yuvamızın yeşermesi için emeği geçen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Başbuğ Alparslan Türkeş, fidan dikme kampanyası, eş zamanlı, yakılan ormanlar, doğum gününde
Yorumlar
Haber Yazılımı