MHP'li Sözlü: Ülkücüler Küresel Emellere Hizmet Etmez
Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 13:14 Bu haber 3118 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Ülkücüler Küresel Emellere Hizmet Etmez
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, her türlü saldırılara rağmen Ülkücü Hareket'in küresel güçlerin emellerine hizmet etmeyeceğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Ülkücüler Küresel Emellere Hizmet Etmez

Fransa, Hollanda ve Almanya'nın Ülkücü Hareket'e karşı düşmanca tavır sergileyerek Ülkücü derneklerin kapatılmasını ve sembollerinin yasaklanmasını öngören kararlar alınmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sicilinden kan ve gözyaşı akan küresel güçlerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Milli meselelerdeki tavizsiz duruşu nedeniyle, Ülkü Ocakları'nın ülkelerindeki faaliyetlerini engellemeye çalıştıklarını söyledi.

 

KÜRESEL KRALİYETÇİLERİN DİKKATİNE !

 

Alman ordusu 1941 sonbaharında Rusya’nın Harkov kentine girdiğinde şehirde sadece 250 bin kişi kalmıştı. Ordu Berlin’e sadece 150 bin kişiyi destekleyebileceğini bildirdi. Bunun üzerine durumu SS’ler ele aldı. 100 bin sivil toplandı. Ellerine kazma kürek verilerek şehrin dışında bir tepenin yamacına büyük bir siper kazılacağı söylendi. Siper kazan 100 bin kişi makineli tüfeklerle öldürüldü ve dozerlerle ölüler siperlere atıldı. Fransız askerleri 8 Mayıs 1945’te Cezayir’in Setif kentinde 2. Dünya Savaşı’nın bitimini kutlayan Setiflilerin Cezayir bayrağı açması üzerine kitle üzerine ateş açtı ve 45 bin sivil Cezayirli’yi öldürdü. Aynı Fransa Cezayir’i destekleyen Tunus’u cezalandırmak için Sakied Sidi köyünü bombaladı ve bine yakın sivili öldürdü.

 

MEDENİYET GÖRÜNÜMLÜ CANAVARLAR ÜLKÜCÜ HAREKET'İ YASAKLAMAYA ÇALIŞIYOR

 

Sicilinden kan ve gözyaşı akan, Mehmet Akif’in o isabetli deyimiyle medeniyet görünümlü ‘tek dişi kalmış canavar’lar meclislerinde aldıkları kararlarla Milliyetçi Ülkücü Hareket’in faaliyetlerini yasaklama peşindeler. Üstelik bu fikirlerine Ülkücü Hareket’in ‘toplum değerlerine, insan onuru fikrine aykırı olması (!)’nı gerekçe sunuyorlar. Kendi tarihlerine bakmayı unutarak…

 

BAHÇELİ'NİN TAVİZSİZ DURUŞU DİKKATLERİ ÜLKÜCÜ HAREKET'E ÇEKTİ

 

Üzerinde yaşadığımız coğrafya bize öğretti ki bazen olayların ya da söylemlerin kaynağından ziyade zamanlamasına bakmamız gerekiyor. Bugün Dünya’nın gözü Ülkücü Hareket’e çevrilmişse bunun yegane sebebi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin milli meselelerde Cumhurbaşkanımızı destekleyen tavizsiz duruşu ve Cumhur İttifakı’nın dik başlı iç ve dış politikalarıdır! Almanya, ‘Türkiye’nin demokratları yalnız bırakılmamalıdır’ diyerek Türkiye’yi Alman vatandaşlarına şikayet eden Kılıçdaroğlu gibi bir tutum bulamadığından muzdarip belli ki.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET KÜRESEL GÜÇLERİN EMELLERİNE HİZMET ETMEYECEK

 

Küresel kraliyetçilerin unutmaması gereken bir durum var ki yeni dünya düzeni diye tabir ettikleri fecaat yumağının emellerine Milliyetçi Ülkücü Hareket hiçbir zaman hizmet etmeyecek. Yasa tasarısı hazırlığında olmak, bununla ilgili yasa çıkarıp fiiliyatta da müdahalede bulunmak Almanya’nın demokrasiye tahammülsüzlüğünün ispatından öte olmayacaktır.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Küresel güçler, Ülkücü Hareket, Ülkü Ocakları, Devlet Bahçeli, MHP, tavizsiz duruş, faaliyetlerin yasaklanması
Yorumlar
Haber Yazılımı