Dörtler Kültür Merkezi Adana'ya İkinci Şubesini Açtı
Haber Detayı
14 Mart 2020 - Cumartesi 01:44 Bu haber 5659 kez okundu
 
Dörtler Kültür Merkezi Adana'ya İkinci Şubesini Açtı
ADANA HABERLERİ Haberi
Dörtler Kültür Merkezi Adana'ya İkinci Şubesini Açtı

Dörtler Kültür Merkezi, Adana'nın Seyhan İlçesi'nde bulunan İnönü Parkı'nın karşısındaki Teknosa sokağında ikinci Şubesini açtı.

 

Anaokulundan Üniversiteye kadar tüm okul ihtiyaçlarının bulunduğu, Türkiye' de çıkan tüm yayınların yer aldığı, büro malzemeleri, oyuncak, gençler ve çocuklar için akıl oyunları, kozmetik ürünler, hediyelik eşyaların olduğu ve öğrencilerin dinlenebilecekleri kafe ve pastanenin yer aldığı Dörtler Kültür Merkezi'nin ikinci Şubesinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Remzi Karataş’ın sahibi olduğu Dörtler Kültür Merkezi'nin açılış törenine, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Recai Mercimek, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Karataş Belediye Başkanı Sayın Necip Topuz, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Nihat Sözütek, işadamı Osman Göktekin ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

SÖZLÜ'DEN ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDE YENİ ŞUBE AÇILMASI ÖNERİSİ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Adanamıza Kültür Merkezi kavramını getiren firmalardan birisi olan Dörtler Kültür Merkezi'nin 2. Şubesinin açılışını yapıyoruz. Bilginin var olduğu, gençlerimize ve şehrimize katkı sağlayacak yeni projelerin hayata geçmesi için bir örnek ve vesile olmasını temenni ediyorum. Karataş kardeşlerin, gençleri eğitmek, kültür sahibi yapmak ve onlara iş sahası açmak noktasında çaba göstererek, ikinci bir Kültür Merkezi açması övgüye değerdir. Hayırlı uğurlu olsun. Bu güzel kuruluşun bir benzerinin de Çukurova Üniversitesi bünyesinde kurulmasının hem Yüreğir hem Sarıçam için iyi bir hizmet olacağını belirtmek isterim.'' dedi.

 

SÖZLÜ'NÜN YENİ ŞUBE ÖNERİSİNE İŞLETME SAHİBİNDEN OLUMLU CEVAP

 

İşletme Sahibi Remzi Karataş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Bilgiyi yaymak adına çıktığımız bu yolda yürüyeme devam ediyoruz. Bizi tercih eden tüm Adanalılara teşekkür ederiz. Yeni işletmemiz hayırlı uğurlu olsun. Sayın Hüseyin Sözlü'nün önerdiği gibi Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki vatandaşlarımızın hizmet alacağı yeni bir Kültür Merkezini daha hizmete açabiliriz.'' dedi.

 

KÜLTÜR MERKEZİ SOKAĞI İSMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ ÖNERİSİ

 

Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz'un, Dörtler Kültür Merkezi’nin bulunduğu sokağın Kültür Sokağı, Kitapçılar Sokağı veya Copy Center Sokağı olarak değiştirilmesi önerisine, Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Recai Mercimek ve MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar olumlu cevap vererek, bu önerinin takipçisi olacaklarını söylediler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dörtler, Kültür, Merkezi, Adana'ya, İkinci, Şubesini, Açtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı