Tüm İnsanları Etkileyecek İki Tehlike Ortaya Çıktı
Haber Detayı
03 Kasım 2020 - Salı 20:36 Bu haber 5838 kez okundu
 
Tüm İnsanları Etkileyecek İki Tehlike Ortaya Çıktı
Tüm dünyadaki insanları etkileyecek iki yeni salgın kendisini göstermeye başladı.
GÜNDEM Haberi
Tüm İnsanları Etkileyecek İki Tehlike Ortaya Çıktı

İnsanları bekleyen iki tehlikeli salgına dikkat çeken Stratejist Yazar Ertan Özyiğit, ABD'de yapılan çalışmaya göre Yeni Tip Coronavirüsün mutasyona uğrayarak daha öldürücü bir yeni bir Coronavirüsün ortaya çıktığını ve asıl tehlikenin ise Coronavirüsten daha tehlikeli olan çekirge istilasının Kasım ayında görüleceğini söyledi. 

 

MUTASYONA UĞRAYAN CORONAVİRÜS DAHA ÖLDÜRÜCÜ ÇIKTI

 

Mutasyona uğrayan coronavirüsün daha öldürücü olduğunu belirten Stratejist Yazar Ertan Özyiğit, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Beklenen oldu ve Corona mutasyona uğradı. Avrupa’da artan vaka sayılarının sebebinin, Covid-19'un mutasyona uğramış yeni bir türü olabileceğini açıkladı. Haziran ayında İspanya’da ortaya çıkan “20A.EU1” adlı, corona virüsün 12 Avrupa ülkesinde görüldüğü belirtildi. Sonuç : Daha bulaşıcı ve daha öldürücü.'' dedi.

 

CORONAVİRÜSTEN DAHA TEHLİKELİ BİR SALGIN GELİYOR

 

Coronavirüsten daha tehlikeli bir salgına dikkat çeken Stratejist Yazar Ertan Özyiğit, çekirge istilası hakkında yaptığı bilgilendirmede, ''Dünya Tarım ve Gıda Örgütü : Son 70 yılın en büyük salgını, 1 km2'deki 70 milyon çekirge günde 40.000 kişinin besinini tüketiyor ve günde 170 km yol alabiliyor. Bu salgın Corona'dan daha tehlikeli. Bu yıl 200 bin hektar tarla yok oldu. Kasım ayında 2. çekirge saldırısı bekleniyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tüm insanları, etkileyecek iki salgın, insanlığı etkileyecek, iki tehlike, çekirge saldırısı, yeni coronavirüs, mutasyona uğrayan Korona, Sağlık
Yorumlar
Haber Yazılımı