MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Çalışma Kurulu Hamlesi
Haber Detayı
03 Kasım 2020 - Salı 19:23 Bu haber 4361 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Çalışma Kurulu Hamlesi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Teşkilat bünyesinde toplumun tümüne hitap edebilecek 20 Çalışma Kurulu oluşturdu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Çalışma Kurulu Hamlesi

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı başkanlığında toplanan İl Divan Kurulu, değişik alanlarda siyasi faaliyetlerini sürdürmek ve izlenecek politikaların belirlenmesine yardımcı olması için 20 Çalışma Komisyonu kurdu.

 

BAŞKAN AVCI ÇALIŞMA KURULLARI OLUŞTURDU

 

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyerek yeniden seçilen Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Başkanlığı görevinin ikinci döneminde, yoğun geçen tebrik ziyaretlerinin ardından çalışmalara hız vererek, Çalışma Kurulları oluşturdu. Avcı’nın başkanlığında toplanan İl Divan Kurulu; eğitim, tarım, ekonomi, esnaf, işçi ve emekli, kadın ve çocuk hakları, hayvan hakları, kimsesiz çocuklar, yerel yönetimler, gençlik ve spor gibi değişik alanlarda 20 çalışma komisyonu kurdu.

 

ADANALILARI DİNLEYİP SESİ OLMAK İÇİN KOMİSYONLAR OLUŞTURDUK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamada, ''Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle hizmet eden Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adana’da da bizler yerel ihtiyaçları gözetiyoruz. Her alanda var olmak, insanımıza dokunmak, onları daha çok dinlemek, yine onların sesi olabilmek adına komisyonlar oluşturduk.'' dedi.

 

AMACIMIZ TOPLUMUN TÜM KATMANLARINA ULAŞMAK

 

Çalışma gruplarının İl Yönetim Kurulu’nda istişare edildikten sonra son şeklinin verileceğini kaydeden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Çalışma komisyonlarımızda il yönetim kurulu üyelerimiz yer alacak. İhtiyaç duyulması halinde, ilgili konuda yeterliliğe sahip olması şartıyla dışarıdan da destek sağlanabilecektir. Amacımız, toplumun tüm katmanlarına daha fazla ulaşmak, hizmet üretme anlamında Adana’mızın bütününe daha fazla hitap edebilmektir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Çalışma kurulu, çalışma komisyonu, halkın sesi, vatandaşı dinleyen, hizmet üreten, komisyonlar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı