Tamer Korkmaz: Aslında Bahçeli'nin İki Haritası Var
Haber Detayı
13 Temmuz 2022 - Çarşamba 20:02 Bu haber 3472 kez okundu
 
Tamer Korkmaz: Aslında Bahçeli'nin İki Haritası Var
Yeni Şafak gazetesi yazarı Tamer Korkmaz, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin esasen iki haritasının olduğunu hatırlatarak, gerçekleşme için bir G Günü’ne işaret etti.
MHP Haberi
Tamer Korkmaz: Aslında Bahçeli'nin İki Haritası Var

Yeni Şafak gazetesinde ''Ödü Kopan Miço'' başlığıyla kaleme aldığı yazıda, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye edilen Mavi Vatan Haritası hakkında değerlendirmelerde bulunan Tamer Korkmaz, Ülkü Ocakları Haritası'nın geçen yıl Bahçeli'nin Erdoğan'a hediye ettiği Türk Dünyası Haritası ile birlikte düşünülmesi gerektiğini belirterek, fantastik bir düşünce olmayan iki haritanın gerçekleşmesi için bir G Günü’ne işaret etti. 

 

TAMER KORKMAZ: BAHÇELİ'NİN HARİTASINI GÖREN MİÇO KAFAYI YEDİ

 

Köşe yazısında, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye edilen Mavi Vatan Haritasını gören Miçotakis'in ruh hali hakkında değerlendirmelerde bulunan Yeni Şafak gazetesi yazarı Tamer Korkmaz, ''Ülkü Ocakları Başkanı’nın Devlet Bahçeli’ye hediye ettiği harita, Atina’yı fena korkuttu. Girit dâhil pek çok adanın Türkiye’ye ait olarak yer aldığı. 'Denizlerdeki Misak-ı Millimiz' başlıklı harita, Miçotakis’e resmen 'üç buçuk' attırdı! Ege’deki adaları uluslararası anlaşmalara aykırı olarak silahlandıran Yunanistan’ın Şovmen Başbakanı, ikide bir Türkiye’ye 'kabadayılık' taslıyordu. Miço, MHP liderine hediye edilen haritayı görünce kafayı yedi! Twitter’dan aynen şöyle zırladı, Miçotakis: Bu harita, aşırılıkçıların ateşli rüyası mı, yoksa Türkiye’nin resmi politikası mı? Başka bir provokasyon mu, yoksa gerçek hedef mi? Erdoğan, küçük koalisyon ortağının son maskaralıklarına dair tutumunu netleştirmeli.'' dedi.

 

BAHÇELİ'NİN ERDOĞAN'A HEDİYE ETTİĞİ TÜRK DÜNYASI HARİTASI YENİDEN GÜNDEMDE

 

Geçen yılın Kasım ayında özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritası'nı, Türk Konseyi'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na dönüşmesi kararı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rusya ve Yunanistan başta olmak üzere bir çok ülkenin siyasetçi ve medyasının aklını almıştı. MHP'nin ''Devlet Bahçeli, Türk Dünyası Haritasını Türklüğün vicdanına, Türk milletinin yüksek irfanına elden ele taşınacak bir bayrak gibi emanet etmiştir.'' sözleriyle duyurduğu Türk Dünyası Haritası yeniden gündeme getiren Yeni Şafak gazetesi yazarı Tamer Korkmaz, küresel güçlerin ve Miço'larının yüreğindeki korkuyu daha da büyüttü.

 

KONUŞAN HARİTALAR: İKİ HARİTAYI BİRLİKTE DÜŞÜNÜRSENİZ DERİN ANLAMLAR TAŞIYOR

 

Ülkü Ocaklarının MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye hediye ettiği Mavi Vatan Haritası ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye ettiği Türk Dünyası Haritası'nın birlikte düşünülmesi gerektiğini belirten Yeni Şafak gazetesi yazarı Tamer Korkmaz, ''Devlet Bahçeli, bir süre önce Erdoğan’a bir harita hediye etmişti. Şimdi de kendisine hediye edilen manidar bir harita var. İkisini birlikte düşünmek gerekiyor. Bunlar fantastik işler değil: Derin anlamlar taşıyor! Mesela, Ege Haritası üzerinden Batı’nın Şımarık Veledi Yunanistan’a, Bir G Günü’nde başlarına gelecek olanları haber veriyor, Bahçeli!'' dedi.

ÜLKÜ OCAKLARININ DEVLET BAHÇELİYE HEDİYE ETTİĞİ MAVİ VATAN HARİTASI

Resim

BAHÇELİ'NİN ERDOĞAN'A HEDİYE ETTİĞİ TÜRK DÜNYASI HARİTASI

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Haritası, Mavi Vatan, Türk Dünyası Haritası, Türkiye, Yunanistan, MHP, Türkler
Yorumlar
Haber Yazılımı