MHP'li Karakaya: Meğer İyi Parti'nin Derdi Başkaymış
Haber Detayı
14 Temmuz 2022 - Perşembe 13:12 Bu haber 3109 kez okundu
 
MHP'li Karakaya: Meğer İyi Parti'nin Derdi Başkaymış
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, 6’lı masaya bir iyilik yapması beklenilen İyi Parti'nin esas derdinin ne olduğunu açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya: Meğer İyi Parti'nin Derdi Başkaymış

CHP'nin önüne geçerek 2. siyasi parti konumuna yükselme stratejisi izleyen İyi Parti'nin, bu stratejiye uygun kamuoyu araştırmaları yapması için anket firmalarına teklif götürdüğünü deşifre eden Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar'ın açıklamalarını paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, İyi Parti’den 6’lı masaya bir İYİ'lik beklenirken, İyi Parti'nin millet iradesinin manipülasyonu derdine düştüğünü söyledi.

 

CHP'NİN ARDINDAN İŞ ÇEVİREN İYİ PARTİ'NİN 2. PARTİ OLMA STRATEJİSİ

 

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için oluşturulan 6'lı Muhalif İttifaktaki siyasi partilerin zaman zaman birbirlerine çelme takmak için uğraştığı biliniyor. İttifak ortağı CHP'nin arkasından iş çeviren İyi Parti'nin, CHP'nin önüne geçerek 2. siyasi parti konumuna yükselme stratejisi medyalarda dillendirilmişti. İyi Parti'nin bu stratejisinin ardında, olmayan Başbakanlık makamına talip olan Meral Akşener'in aslında Cumhurbaşkanı adayı olma isteği yatıyordu. Esasen Cumhur İttifakı'na karşı İyi Parti'yi destekleyen Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar, İyi Parti'nin 2. siyasi parti konumuna yükselme stratejisinin detaylarını deşifre ederek, İyi Parti'yi zor durumda bırakan açıklamalarda bulundu.

 

SABAHATTİN ÖNKİBAR'IN İYİ PARTİ HAKKINDAKİ İDDİALARI

 

Meral Akşener'in yeğeni olan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'ın, oyları gerçekte yükselmeyen İyi Parti'nin anketlerde yüksek gösterilerek seçmenlerin manipüle edilmesi konusunda anket firmalarına teklif götürdüğünü deşifre eden Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar, Youtube kanalında yaptığı açıklamada, ''Meral Akşener'e çok yakın olan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Metropol, Avrasya, ORC, AREA gibi bazı kamuoyu araştırma şirketlerinin başkanlarını ziyaret edip seçim öncesi mutabakatlara varmış. Buna göre bu siyasi anket firmaları İyi Parti’yi her hafta kademe kademe yükseltip ana muhalefete taşınması ve Zafer Partisi'ne araştırmalarda hiç yer verilmemesi istenmiş ve de karşılığında da büyük ödemeler, paralar taahhüt edilmiş.'' dedi.  

 

MHP'Lİ KARAKAYA'DAN İYİ PARTİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR 

 

Bayramlaşma ziyaretlerinde gündeme damga vuran açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, CHP'nin HDP ile olan iş birliğinin, İyi Parti'ye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık oluşturduğunu hatırlatarak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı muhalif ittifaka bir iyilik yaparak, ittifaktan ayrılacağını ileri sürmüştü.

 

İyi Parti'nin anketler aracılığıyla seçmenleri yönlendirme stratejisinin ayrıntılarını deşifre eden Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar'ın Youtube kanalında yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti hakkında yeni yaptığı açıklamada, ''İyi Parti’den 6’lı masaya bir İYİLİK beklenirken, onlar millet iradesinin manipülasyonu derdine düşmüşler! MHP’nin anket ve araştırma şirketleriyle ilgili verdiği yasa teklifinin önemi ve aciliyeti bir kez daha anlaşılmıştır. Milli iradenin gasbı bu kadar kolay olmamalı!'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, muhalif ittifak, onlar, bir iyilik, yapacak, ayrılacak, meğer, esas derdi, başkaymış, anketler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı