Şebnem Bursalı: Bahçeli'nin Bir Fotoğrafı Korkuttu
Haber Detayı
13 Temmuz 2022 - Çarşamba 14:58 Bu haber 3552 kez okundu
 
Şebnem Bursalı: Bahçeli'nin Bir Fotoğrafı Korkuttu
Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bir tek fotoğraf karesinin onları korkutmaya yettiğini söyledi.
MHP Haberi
Şebnem Bursalı: Bahçeli'nin Bir Fotoğrafı Korkuttu

Sabah gazetesinde ''Türkiye 5’ten büyüktür'' başlığıyla kaleme aldığı yazıda, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye edilen Mavi Vatan Haritası hakkında değerlendirmelerde bulunan Şebnem Bursalı, MHP Lideri Bahçeli'nin Ülkü Ocakları Haritasıyla görüntülendiği bir tek fotoğraf karesinden bile korkan Yunanistan'ın, esasen başına neler geleceğini çok iyi bildiğini söyledi.

 

ŞEBNEM BURSALI'DAN TÜRKİYE 5'TEN BÜYÜKTÜR BAŞLIKLI KÖŞE YAZISI

 

Köşe yazısının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Dünya 5'ten büyüktür'' sözünden esinlenerek, Türkiye'nin büyüklüğüne dikkat çeken Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, ''Sosyal medyada her zaman algı operasyonları, hakaret ve iftiralar değil, güzel şeyler de yazılıp çiziliyor. Şu paylaşım ne de güzel anlatmış Türk devletinin büyüklüğünü: "Adam olana özel uçak, hain olana SİHA gönderen devletimle gurur duyuyorum. Dünya değil, Türkiye 5'ten büyüktür." Şimdi daha iyi anladınız mı?

 

BAHÇELİ'NİN BİR TEK FOTOĞRAF KARESİ BİLE KORKUTMAYA YETTİ! NE KORKTUNUZ BE!

 

Köşe yazısında, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye edilen Mavi Vatan Haritası hakkında değerlendirmelerde bulunan Şebnem Bursalı, ''Bayramın birinci günü geleneksel ziyaretinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım bir tablo hediye etmişti. 'Denizlerdeki Misak-ı Millimiz' isimli tabloda, Mavi Vatan'ın sınırları harita üzerinde gösterilmişti. Başkan Yıldırım'ın, 'Türk bayrağımızın dalgalandığı ancak Yunanistan tarafından gasp edilen adalarımızın milli vicdan önündeki sınır hattını belirten harita' olarak nitelendirdiği tabloda Girit, Rodos, Midilli, Sakız, Sisam Türk deniz sahası sınırlarında gösterildi. Yunanistan'ın küstah Başbakanı Miçotakis'in sosyal medya hesabından paylaşım yapmasına sebep olan bu harita, Yunan basınında da çok yankı buldu. Demem odur ki; MHP Lideri'nin bir tek fotoğraf karesiyle paylaştığı harita bile Avrupa'nın şımarık çocuğu Yunanistan'ı korkutmaya yetti. Türkiye'nin tatbikatlarından bile nasıl tedirgin olduğunu saklamayan Yunanistan, bir haritadan bile bu kadar çekindiğine göre adaları silahlandırmaya devam ederse başına neler geleceğini de çok iyi biliyor aslında.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP, Devlet Bahçeli, Mavi Vatan Har
Yorumlar
Haber Yazılımı