MHP'li Vahapoğlu'ndan Muhalefete ve Medyaya Tepki
Haber Detayı
15 Mayıs 2021 - Cumartesi 10:16 Bu haber 2528 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Muhalefete ve Medyaya Tepki
MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, her konuda ahkam kesip önemli konuları gündeme getirmeyen muhalefete ve medyaya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Muhalefete ve Medyaya Tepki

Küresel güçlerin bölgesel hakimiyet savaşlarının dünyadaki dengeleri yeniden şekillendirdiğine dikkat çeken MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, her konuda ahkam kesen muhalefetin ve medya güllerinin Türk İslam dünyasını ilgilendiren konuları gündeme getirmemesine tepki gösterdi.

 

KÜRESEL GÜÇLER BÖLGESEL HAKİMİYET SAVAŞI YAPIYORLAR. FARKINDA MIYIZ?

 

Küresel güçlerin bölgesel hakimiyet savaşlarının arttığı bir dönemde Türkiye ve çevresini etkileyebilecek sıkıntılı olaylar konusunda farkındalık oluşturulmasının önemine dikkat çeken MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çin, Afrika’nın en az 100 yılına ipotek koydu. ABD, Karadeniz ve Baltık’tan sonra Norveçte yerini sağlamlaştırıyor. ABD için sırada Moğolistan var. Rusya Karadeniz ve Baltık  için restleşiyor, Ön Asya’da Rusya mı ABD mi durum henüz netleşmedi. Farkında mıyız?'' dedi.

 

HER KONUDA AHKAM KESEN MEDYANIN GÜLLERİ BUNLARI NİYE GÜNDEME GETİRMEZ?

 

Türk İslam dünyasını ilgilendiren konuları gündeme getirmeyen muhalefete ve medyaya tepki gösteren MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, ''Zillet ittifakının ülke gündemine soktuğu konuların halkı ajite etme çabası dışında ülkemize ve insanımıza ne faydası var? İslam dünyası niye bu kadar dağınık ve pejmürde halde? Hemen her konuda ahkam kesen ekran gülleri ve medya yöneticileri bunları niye gündemlerine almıyorlar?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Bursa Milletvekili, Hidayet Vahapoğlu, her konuda, ahkam kesen, medyanın gülleri, gündeme getirmez, Türk İslam, küresel güç, bölgesel güç, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı