MHP Heyeti Altı Siyasi Parti ile Bayramlaştı
Haber Detayı
14 Mayıs 2021 - Cuma 15:19 Bu haber 2749 kez okundu
 
MHP Heyeti Altı Siyasi Parti ile Bayramlaştı
MHP Heyeti, Ramazan Bayramında altı siyasi parti ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.
MHP Haberi
MHP Heyeti Altı Siyasi Parti ile Bayramlaştı

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler gereği siyasi partilerle normal bayramlaşma proğramı yapamayan MHP Genel Merkezi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan bir heyet aracılığıyla siyasi partilerle video konferans yöntemiyle bayramlaştı. 

 

MHP HEYETİ İLE DSP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan MHP heyeti, DSP Genel Başkan yardımcıları Onur İşte, Hasan Erçelebi, Dilara Tambova ve Selçuk Karakülçe'den oluşan DSP heyetiyle Ramazan Bayramının ilk bayramlaşmasını saat: 09.00'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

DSP eski Genel Başkanı ve eski Başbakan merhum Bülent Ecevit'i anarak DSP heyetiyle bayramlaşmaya başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ramazan ayının son on gününde İsrail'in Filistin halkına yaptığı zulmü kınadığı konuşmasında, DSP heyetinin yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili sorusuna verdiği cevapta, ''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için yeni bir anayasa hazırlığı yaptık. Hiçbir siyasi parti ve ittifakın 360 sayısını bulamadığı bir ortamda, önce Cumhur İttifakı'nın sonra da diğer siyasi partilerin uzlaşacağı bir anayasa oluşturulması için çaba sarfedeceğiz'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE AK PARTİ HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan MHP heyeti, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Ak Parti MYK Üyeleri Ayten Aydın ve Muhammed Cem Çekerek'den oluşan Ak Parti Heyetiyle Ramazan Bayramının ikinci bayramlaşmasını saat: 09.50'te video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Türkiye'nin dış politika ve terörle mücadele konusunda son yıllarda gösterdiği başarıya dikkat çekerek ittifak ortağı Ak Parti ile bayramlaşmaya başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, dünyanın bir çok yerinde insanlığa karşı yapılan saldırı ve zulümlerin Kurban Bayramı'nda bitmesi temennilerinde bulunduğu konuşmasında, İsrail'in Filistinli Müslümanlara yönelik yaptığı saldırılara değinerek, ''Müslümanlar açısından kutsal sayılan Ramazan ayının son günlerinde başlayan ve Bayram günlerinde devam eden insanlık trajedisi, dünya toplumlarının gözü önünde gerçekleşiyor." dedi.

 

İsrail'in Filistinli Müslümanlara yaptığı saldırıyı kınayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Kudüs'ün üç semavi din için de önemli bir merkez olduğunu belirterek, ''Yahudiler gidecek hiçbir yer bulamadıkları dönemde Osmanlı'nın himayesine sığındı. Yüzyıllardır yaşanan birliktelik var. İnsanlar, hangi dinden olurlarsa olsun inanma ve yaşama hürriyeti var. İnsanlığa yapılan düşmanlığın yanında olmayız. İsrail devletinin bilinçli bir şekilde Müslümanlara yöneltiği terör ve düşmanlık devlet politikası haline geldi. Biz buna itiraz ediyoruz.'' dedi. 

 

 

MHP HEYETİ İLE BBP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan MHP heyeti, BBP Genel Sekreter Üzeyir Tunç, BBP Genel Sekreter Yardımcısı Tevfik Eren ve BBP MYK üyesi Dilek Keskin'den oluşan BBP Heyetiyle Ramazan Bayramının üçüncü bayramlaşmasını saat: 10.10'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

İslam dünyasının çektiği sıkıntılar ve Türk Milliyetçiliği üzerine sohbetlerin yapıldığı DSP heyetiyle yapılan bayramlaşmada, Müslümanların sıkıntılarına sadece Türkiye'nin tepki gösterdiğini hatırlatan BBP Heyetine cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Türk milliyetçiliğinin gayesi, Nizamı alemdir. Ecdadımızın çekilmek zorunda kaldığı topraklarda,  emperyalistlerin alanları genişleyince insanlıkta huzur kalmadı. Aleme Nizam vermek için yola çıkan Türk Milliyetçilerine, bu konularda çok iş düşmektedir.'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE YENİDEN RP HEYETİ BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan MHP heyeti, YRP Genel Sekreteri Suat Pamukçu, YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ve YRP Genel Sekreteri Suat Pamukçu'dan oluşan Yeniden Refah Partisi heyetiyle Ramazan Bayramının dördüncü bayramlaşmasını saat: 10.35'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

İç ve dış gelişmelerin değerlendirildiği İsrail'in Filistinli Müslamanları yaptığı zulmün kınandığı Yeniden Refah Partisi heyetiyle yapılan bayramlaşmada,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "İnsanlığın Huzuru Projesi" hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Tüm insanlığın huzursuzluğunun arttığı bir dönemde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla hazırladığımız İnsanlığın Huzuru Projesi'ni çok değerli buluyorum. Dini, dili, ırkı rengi ne olursa olsun insanlığa karşı işlenen suçlar ve bu trajedilere karşı hep birlikte ayakta olmamız gerekir'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE SP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan MHP heyeti, SP Genel Başkan yardımcıları Cafer Güneş ve Atik Ağdağ'dan oluşan SP Heyetiyle, Ramazan Bayramının beşinci bayramlaşmasını saat: SP 11.30'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Türk ve İslam dünyasında yaşanan sıkıntıların konuşulduğu ve İsrail'in Filistinli Müslamanları yaptığı zulmün kınandığı Saadet Partisi heyetiyle yapılan bayramlaşmada, emperyalist güçlerin bir asır önce planladığı stratejilerin tüm dünyayı sıkıntıya soktuğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Geçmiş dönemlerde, Ülkücü Hareket ile Milli görüş arasında Milli konularda birliktelikler yapıldı. Milli konularda birlikte hareket edilmesini önemsiyoruz. Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlenerek, İslam dünyasında yaşanan sıkıntılara karşı önemli adımlar atabilir.'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE CHP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'dan oluşan MHP heyeti, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve CHP Parti Meclisi üyeleri Semra Dinçer ve Deniz Demir'den oluşan CHP Heyetiyle Ramazan Bayramının altıncı bayramlaşmasını saat: 12.10'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Türk ve İslam dünyasında yaşanan sıkıntıların konuşulduğu ve İsrail'in Filistinli Müslamanları yaptığı zulüm konusunda tüm siyasi partilerin ortak görüşlerinin olmasının önemine dikkat çekilen CHP Heyetiyle yapılan bayramlaşmada, ''Filistin'de insanlık trajedisi yaşanırken, uluslararası toplum inisiyatif almıyor. Türkiye'den başka çok ciddi tepki koyan ülke yok. Önümüzdeki süreçte bu konuda Türkiye daha çok inisiyatif alacak.'' dedi.

 

Bayramlaşma sırasında 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü hatırlatan MHP'nin Eczacı Milletvekillerinden Ayşe Sibel Ersoy, büyük riskler altında çalışan Eczacı meslektaşlarının gününü kutlayarak Coronavirüs nedeniyle görevleri başında hayatlarını kaybeden meslektaşlarını ve vatandaşları rahmet ve minnetle andı. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mevlüt Karakaya, Bahadır Bumin Özarslan, Ayşe Sibel Ersoy, Bayramlaşma, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı